Dry-aged steak

Steak is altijd een goed idee. Zeker de dry-aged variant. Gesneden uit de dunne lende (en de ossenhaas) is steak een perfect stuk vlees voor vrijwel elke gelegenheid. Steaks zijn over het algemeen wat dikker en groter. Het mooie van steak is dat ze op verschillende manieren te bereiden zijn, en dat er veel variatie is in soorten steaks. De

... Meer Lezen

Steak is altijd een goed idee. Zeker de dry-aged variant. Gesneden uit de dunne lende (en de ossenhaas) is steak een perfect stuk vlees voor vrijwel elke gelegenheid. Steaks zijn over het algemeen wat dikker en groter. Het mooie van steak is dat ze op verschillende manieren te bereiden zijn, en dat er veel variatie is in soorten steaks. De lekkerste dry-aged steaks koop je online bij Meat Boutique!

 

Dry-aged steak van Meat Boutique

In ons assortiment vind je verschillende soorten dry-aged steaks, zoals de Porterhouse steak Gutrei Roxa d’Ouro dry-aged, T-bone steak Gutrei Roxa d’Ouro dry-aged, T-bone steak Swami Beef dry-aged, Porterhouse steak Swami Beef dry-aged, T-bone steak Simmentaler dry-aged en Porterhouse steak simmentaler dry-aged.

 

Hoe bereid je dry-aged steak?

Dry-aged steak is op verschillende manieren te bereiden, zoals in de pan of op de barbecue (onze voorkeur gaat uit naar de BBQ). De bereidingswijze verschilt per steak. Porterhouse steaks zijn groter en hebben meer tijd nodig om te garen. Steaks van Gutrei Roxa d’Ouro hebben meer textuur dan Simmentaler en Black Angus, en hoeven dus minder lang te garen. 

 

Wil je meer weten over hoe je vlees bereid op de barbecue? Bekijk dan onze workshops, gegeven door echte masterchefs.

 

Wat maakt dry-aged steak anders dan gewone steak?

Ten opzichte van de gewone steaks hebben dry-aged steaks een nog vollere smaak. Deze nog intensere smaak is te danken aan onze rijpingskast waarin de steaks worden gerijpt. Dry-aged vlees is zeker het proberen waard!


Wil je meer weten over het rijpingsproces van de verschillende vleessoorten bij Meat Boutique? Lees dan Ilja’s blog eens door. Hierin vertelt hij alles over dry-agen van vlees: dry-aging: de pure smaak van rundvlees.

 

Verbergen

Steak is altijd een goed idee. Zeker de dry-aged variant. Gesneden uit de dunne lende (en de ossenhaas) is steak een perfect stuk vlees voor vrijwel elke gelegenheid. Steaks zijn over het algemeen wat dikker en groter. Het mooie van steak is dat ze op verschillende manieren te bereiden zijn, en dat er veel variatie is in soorten steaks. De

... Meer Lezen

Steak is altijd een goed idee. Zeker de dry-aged variant. Gesneden uit de dunne lende (en de ossenhaas) is steak een perfect stuk vlees voor vrijwel elke gelegenheid. Steaks zijn over het algemeen wat dikker en groter. Het mooie van steak is dat ze op verschillende manieren te bereiden zijn, en dat er veel variatie is in soorten steaks. De lekkerste dry-aged steaks koop je online bij Meat Boutique!

 

Dry-aged steak van Meat Boutique

In ons assortiment vind je verschillende soorten dry-aged steaks, zoals de Porterhouse steak Gutrei Roxa d’Ouro dry-aged, T-bone steak Gutrei Roxa d’Ouro dry-aged, T-bone steak Swami Beef dry-aged, Porterhouse steak Swami Beef dry-aged, T-bone steak Simmentaler dry-aged en Porterhouse steak simmentaler dry-aged.

 

Hoe bereid je dry-aged steak?

Dry-aged steak is op verschillende manieren te bereiden, zoals in de pan of op de barbecue (onze voorkeur gaat uit naar de BBQ). De bereidingswijze verschilt per steak. Porterhouse steaks zijn groter en hebben meer tijd nodig om te garen. Steaks van Gutrei Roxa d’Ouro hebben meer textuur dan Simmentaler en Black Angus, en hoeven dus minder lang te garen. 

 

Wil je meer weten over hoe je vlees bereid op de barbecue? Bekijk dan onze workshops, gegeven door echte masterchefs.

 

Wat maakt dry-aged steak anders dan gewone steak?

Ten opzichte van de gewone steaks hebben dry-aged steaks een nog vollere smaak. Deze nog intensere smaak is te danken aan onze rijpingskast waarin de steaks worden gerijpt. Dry-aged vlees is zeker het proberen waard!


Wil je meer weten over het rijpingsproces van de verschillende vleessoorten bij Meat Boutique? Lees dan Ilja’s blog eens door. Hierin vertelt hij alles over dry-agen van vlees: dry-aging: de pure smaak van rundvlees.

 

Verbergen
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren