Ribeye

Ribeye wordt gesneden uit de fijne rib van het rund, die tussen de dikke rib en de dunne lende ligt. Ribeye kenmerkt zich door zijn prachtige intramusculaire vet en hoge marmeringsgraad, wat resulteert in een heerlijk smaak! Doordat ribeye wordt gesneden uit een spier die weinig wordt gebruikt, is het ook nog eens lekker mals. 

 

Ribeye bereiden

Ribeye is een echte allrounder. Heerlijk in de pan, uit de oven en van de bbq. Dat laatste geniet toch wel onze voorkeur. Vooral van een OFYR is de ribeye geweldig. Tijdens het bereiden van ribeye kun je zelf extra smaak toevoegen met je favoriete kruidenmix. Ga in dit geval voor de normale (niet dry aged) ribeye. Wil je een ribeye die je direct kunt bereiden? Probeer dan een dry aged variant. Die smaken van zichzelf al heel bijzonder!

 

Ribeye recepten

Voor de lekkerste recepten ben je bij Meat Boutique ook aan het goede adres. Op het moment van schrijven hebben we nog geen recept met ribeye. Heb jij een geweldig recept dat ook wij moeten proberen? Deel die dan met ons!

 

Ribeye kopen

Ribeye bestel je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Al ons vlees is zorgvuldig geselecteerd en van geweldige kwaliteit. Proef het zelf! Online vlees bestellen heeft vele voordelen, bij Meat Boutique staat hygiene en kwaliteit altijd voorop.

Ribeye wordt gesneden uit de fijne rib van het rund, die tussen de dikke rib en de dunne lende ligt. Ribeye kenmerkt zich door zijn prachtige intramusculaire vet en hoge marmeringsgraad, wat resulteert in een heerlijk smaak! Doordat ribeye wordt gesneden uit een spier die weinig wordt gebruikt, is het ook nog eens lekker

... Meer Lezen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren