Verzending en bezorging

Zodra jij je bestelling hebt geplaatst bij Meat Boutique, gaan wij voor je aan de slag. We pakken onze kwaliteitsproducten vakkundig, hygiënisch en met veel zorg in. Daarna brengt één van onze collega's jouw bestelling zo snel mogelijk en goed gekoeld van ons naar jou.

We willen onze producten veilig en op de meest duurzame manier verzenden. Zonder gedoe. Daarom gebruiken we papieren zakken zonder koelelementen of andere toevoegingen. Goed voor de producten, én goed voor het milieu.

Gratis verzending binnen Enschede vanaf 75 euro

Er is een minimaal bestelbedrag bij Meat Boutique van 40 euro bij verzending, bij afhalen niet. Alle bestellingen worden gratis bezorgd als je bestelling hoger is dan 75 euro, anders zijn de verzendkosten €3,95.

Momenteel bezorgen we alleen binnen Enschede. Woon je buiten Enschede, dan kan je het vlees altijd bij ons ophalen.

Vóór 15.00 uur ‘s middags besteld, vandaag nog bezorgd

Bestel je voor 15.00 uur, dan wordt jouw pakket dezelfde avond nog bezorgd. We bezorgen altijd ‘s avonds tussen 17.00 en 22.00 uur. Bij het plaatsen van je bestelling bepaal je zelf het ideale bezorgmoment. Een kwartier voor bezorging word je door ons gebeld om aan te geven dat we eraan komen.

Dit zijn onze levertijden:

 • Besteld voor 15.00 uur 's ochtends op maandag t/m vrijdag
  Dezelfde avond tussen 17.00 – 22.00 uur bezorgd
 • Besteld tussen 15.00 - 24.00 uur op maandag t/m donderdag
  De volgende avond tussen 17.00 – 22.00 uur bezorgd
 • Besteld vanaf 15.00 uur op vrijdag of in het weekend
  Maandagavond tussen 17.00 – 22.00 uur bezorgd

Niet thuis?

Je kunt zelf een bezorgmoment kiezen dat voor jou het best uitkomt. Ben je toch niet thuis op het moment van bezorging? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan plannen we samen een ander bezorgmoment. Ben je tijdens de bezorgpoging niet thuis om de bestelling in ontvangst te nemen? Dan wordt je bestelling weer in de koeling gelegd. Neem in zo’n geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor andere vragen over de bezorging van je pakket kun je natuurlijk altijd contact opnemen. 

Jouw bestelling ophalen

Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons op te halen. Je vindt ons aan de Kuipersdijk 6C in Enschede. Bij het plaatsen van de bestelling bepaal je zelf het ideale afhaalmoment. Op deze tijden kan je jouw bestelling ophalen:

 • Afhalen op maandag t/m vrijdag 
  Doordeweeks kun je je bestelling afhalen tussen 09.00 – 17.00 uur. Bestellingen die vóór 15.00 zijn geplaatst kun je vanaf die dag al afhalen.

Retourbeleid

Vleesproducten, delicatessen of andere producten met een beperkte houdbaarheid kunnen niet geretourneerd worden. Voor de overige, niet-verse producten geldt dat je deze in principe wel kunt retourneren, binnen 14 dagen en in goede staat. De verzendkosten van het terugzenden zijn voor eigen rekening. Wanneer we het product in goede staat hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen het betaalde bedrag terugbetalen. Neem ook in dat geval altijd eerst contact met ons op.