Verzending en bezorging

 

Zodra jij je bestelling hebt geplaatst bij Meat Boutique, gaan wij aan de slag. We pakken onze kwaliteitsproducten vakkundig, hygiënisch en met veel zorg in. Daarna brengt onze vervoerder jouw bestelling zo snel mogelijk en goed gekoeld vanuit onze slagerij naar jou. 

 

We willen onze producten veilig en op de meest duurzame manier verzenden. Zonder gedoe. Daarom gebruiken we kartonnen dozen met isolatiemateriaal van oud papierpulp. De koelelementen zijn herbruikbaar en recyclebaar. Goed voor de producten, én goed voor het milieu.

 

Tijdelijk gratis verzending 

Er is geen minimale bestelbedrag bij Meat Boutique. Alle bestellingen worden tijdelijk gratis bezorgd.

 

Voor 6.00 uur ‘s ochtends besteld, vandaag nog bezorgd

Bestel je voor 6.00 uur, dan wordt jouw pakket dezelfde avond nog bezorgd. We bezorgen altijd ‘s avonds tussen 17.00 en 22.00 uur. Bij het plaatsen van je bestelling bepaal je zelf het ideale bezorgmoment. En natuurlijk kun je de bezorging realtime volgen via de track & trace-link die je via Trunkrs ontvangt.

 

Dit zijn onze levertijden:

 • Besteld voor 6.00 uur 's ochtends op maandag t/m vrijdag
  Dezelfde avond tussen 17.00 – 22.00 uur bezorgd
 • Besteld tussen 6.00 - 24.00 uur op maandag t/m donderdag
  De volgende avond tussen 17.00 – 22.00 uur bezorgd
 • Besteld vanaf 6.00 uur op vrijdag of in het weekend
  Maandagavond tussen 17.00 – 22.00 uur bezorgd

 

Jouw bestelling ophalen

Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons op te halen bij het pick-up point in de laadhal van onze groothandel aan De Hork 5, 5431 NS in Cuijk. Daar hebben we een drive-thru opgezet. Meld je van tevoren in ons kantoor en rijd vervolgens om het pand heen. Je ontvangt de doos bij de laadhal. Bij het plaatsen van de bestelling bepaal je zelf het ideale afhaalmoment.

 
Op deze tijden kun je jouw bestelling ophalen:

 • Besteld voor 11.00 uur op maandag t/m vrijdag
  Ophalen kan dezelfde dag tussen 15.00 – 17.00 uur
 • Besteld tussen 11.00 – 24.00 uur op maandag t/m donderdag
  Ophalen kan de volgende dag tussen 08.00 – 17.00 uur, waarbij op vrijdag tot 15.00 uur
 • Besteld op vrijdag na 11.00 uur t/m zondag
  Ophalen kan op maandag tussen 08.00 – 17.00 uur

Niet thuis?

Je kunt zelf een bezorgmoment kiezen dat voor jou het best uitkomt. Ben je toch niet thuis op het moment van bezorging? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan plannen we samen een ander bezorgmoment. Horen we niets, dan komen we de volgende avond terug. Behalve in het weekend, want dan bezorgen we niet. Ben je tijdens de tweede poging ook niet thuis om de bestelling in ontvangst te nemen? Dan wordt het pakket naar ons teruggestuurd. Neem in zo’n geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor andere vragen over de bezorging van je pakket kun je natuurlijk altijd contact opnemen. 

 

Retourbeleid

Vleesproducten, delicatessen of andere producten met een beperkte houdbaarheid kunnen niet geretourneerd worden. Voor de overige, niet-verse producten geldt dat je deze in principe wel kunt retourneren, binnen 14 dagen en in goede staat. De verzendkosten van het terugzenden zijn voor eigen rekening. Wanneer we het product in goede staat hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen het betaalde bedrag terugbetalen. Neem ook in dat geval altijd eerst contact met ons op.