Actuele Meat Boutique workshops

Bij Meat Boutique bruist het van de smaakvolle energie. Onze workshops zijn de plek waar kooktalenten en vriendschappen tot bloei komen. Samen met je vrienden, familie, kookclub of andere liefhebbers van de keuken beleef je een gezellige én leerzame dag of avond. Onder leiding van onze masterchefs en experts ga je in onze kookstudio of op onze prachtige locatie op het kasteel in Heijen je zintuigen prikkelen. We gaan je onderdompelen in een wereld vol nieuwe smaken, kookideeën, inzichten en ervaringen. En het mooie is: we hebben voor ieder wat wils. Wat dacht je van een OFYR- of Big Green Egg-workshop, een op-de-proef workshop, of een workshop Wild? 


Onze kookworkshops zijn ook uitermate geschikt voor een personeelsuitje, teambuildingsdag of klantevent! Die organiseren we op locatie, door heel Nederland. Wil jij je vrienden verrassen, ben jij dit jaar aan de beurt om een personeelsuitje te organiseren of ben je om een andere reden op zoek naar een workshop of event op maat? Neem dan contact met ons op.

OFYR basisworkshop

Wat zijn wij fan van de OFYR zeg. Het ziet er zo simpel uit, maar als je 'm gaat gebruiken kom je er pas achter hoe ontzettend veelzijdig deze 'ring of fire' is. Met z'n verschillende warmtezones en vele accessoires kun je werkelijk alles bereiden op de OFYR. Onze basisworkshop is bedoeld om vertrouwd te raken met de kunst van het koken op de OFYR. Je experimenteert met de verschillende warmtezones, maakt kennis met de pizzamodule en leert marineren, karameliseren en dresseren.

Wil je meedoen aan de OFYR basisworkshop? Bekijk dan de workshop voor meer informatie en de eerstvolgende datum.

Bekijk deze workshop Vlees en drank zijn inbegrepen

Combiworkshop OFYR en Big Green Egg

Heb je in jouw buitenkeuken een Kamado en OFYR? Of ben je benieuwd naar die combinatie? Ze gaan erg goed samen. Je ontdekt de mogelijkheden tijdens de combiworkshop OFYR en Big Green Egg. Onder begeleiding van een masterchef maak je kennis met beide barbecues, ga je aan de slag met de warmtezones van de OFYR, ontdek je de bereidingsmogelijkheden van de Big Green Egg en maak je samen de lekkerste gerechten.

Wil je meedoen aan de combiworkshop OFYR en Big Green Egg? Bekijk dan de workshop voor meer informatie en de eerstvolgende datum.

Bekijk deze workshop Vlees en drank zijn inbegrepen

 

Wat onze klanten zeggen...

OFYR workshops in Nederland

Ken je OFYR al? Een compleet nieuwe culinaire ervaring. Op deze 'ring of fire' (zo wordt OFYR ook wel genoemd) bereid je je gerechten op verschillende kookzones en niveaus. Meat Boutique is een van de twee officiële OFYR workshoplocaties in Nederland. Je vindt ons Heijen, onder Nijmegen. Onze OFYR workshops worden gegeven bij een prachtig kasteel. Liever een workshop op locatie? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact met ons op.

Kookworkshops en BBQ workshops voor beginners en gevorderden

Onze kook- en barbecueworkshops zijn voor alle niveaus. Of je nou beginner bent of gevorderde, je bent bij onze masterchefs in goede handen. Op verzoek hebben we voor onze OFYR workshops twee versies: een beginnersworkshop OFYR en een OFYR masterclass.

Kookworkshops en BBQ workshops voor groepen

Kookworkshops en BBQ workshops zijn het allermooist om te doen in groepen, bijvoorbeeld samen met je vrienden, familie of kookclub. Tijdens onze workshops beleef je een gezellige én leerzame dag of avond. Onze kookworkshops zijn erg geschikt voor personeelsuitjes, teambuildingsdagen of als klantevent!

Kookworkshops en BBQ workshops op locatie

Ben je op zoek naar een kookworkshop of BBQ workshop op locatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We organiseren onze kookworkshops door heel Nederland. Wil jij je vrienden verrassen met een mooi cadeau, of ben jij dit jaar aan de beurt om een personeelsuitje te organiseren? Neem contact met ons op!