Black Angus vlees

Spaanse Black Angus

Ben je op zoek naar Black Angus vlees? Bij Meat Boutique koop je het lekkerste Black Angus vlees, van een van de beste leveranciers uit Spanje.

 

Black Angus vlees: echte kwaliteit

Black Angus vlees is de laatste jaren razend populair. Niet voor niets: het is geweldig vlees en heerlijk te bereiden op de barbecue.

... Meer Lezen

Ben je op zoek naar Black Angus vlees? Bij Meat Boutique koop je het lekkerste Black Angus vlees, van een van de beste leveranciers uit Spanje.

 

Black Angus vlees: echte kwaliteit

Black Angus vlees is de laatste jaren razend populair. Niet voor niets: het is geweldig vlees en heerlijk te bereiden op de barbecue. Toen we voor de eerste keer een stuk Black Angus vlees van onze Spaanse leverancier Miguel Vergara in handen hadden, zagen we het al: dit is een ontzettend goed stuk vlees! Nadat we een Black Angus bavette op de kamado hadden klaargemaakt waren we helemaal verkocht. De mooie marmering en de geweldige smaak hebben ons echt overrompeld. Black Angus vlees is één van onze favorieten voor op de barbecue. 

 

Bij Meat Boutique koop je onder andere Black Angus steak, Black Angus bavette, Black Angus entrecôte, Black Angus picanha, Black Angus côte de boeuf, Black Angus short ribs, maar ook Black Angus inside skirt, Black Angus flat iron steak en een selectie van dry-aged Black Angus

 

Dry-aged Black Angus vlees

Dry-aged Black Angus vlees is er speciaal voor iedereen die op zoek is naar een extra bijzonder stuk vlees. Ons dry-aged Black Angus vlees heeft een superieure smaak en heerlijke malsheid, doordat het 28 dagen heeft gerijpt in onze Meat Boutique rijpingskast. We hebben verschillende soorten dry-aged Black Angus vlees. Je koopt bij ons bijvoorbeeld Black Angus côte de boeuf, Black Angus ribeye en Black Angus entrecôte. Dit moet je geproefd hebben!

Ben je nou benieuwd hoe ons dry-aged vlees aan die geweldige smaak komt? Lees dan ons blog, hierin vertellen we alles over het dry-aging proces bij Meat Boutique.

 

Black Angus vlees kopen

Of je nou op zoek bent naar Black Angus bavette of een dry-aged Black Angus côte de boeuf, Black Angus vlees koop je eenvoudig bij Meat Boutique. Al ons vlees is met zorg geselecteerd en wordt bij jou geleverd wanneer jij dat wilt. Als je je Black Angus vlees bestelt bij Meat Boutique profiteer je bovendien van alle voordelen van online vlees bestellen. Wacht dus niet en voeg snel een stuk Black Angus vlees toe aan je winkelwagentje!

 

Black Angus vlees bereiden 

Black Angus vlees is, als je het ons vraagt, een perfect stuk vlees om te bereiden op de barbecue. De beste bereiding is echt afhankelijk van het soort vlees en de variant. Onze tip is dan ook om de kerntemperatuur goed in de gaten te houden. Wil je, voordat je Black Angus vlees koopt, zelf leren hoe je het best Black Angus vlees bereid op de BBQ? Kijk dan eens tussen onze workshops. Die worden gegeven door echte masterchefs! Of lees ons blog over de Big Green Egg en de OFYR voor extra informatie. 

 

Black Angus vlees recepten

Wil je eens een lekker Black Angus recept maken? Kijk dan tussen onze heerlijke recepten op de website. Hier lees je onder andere hoe je een heerlijke Black Angus steak kunt bereiden. Zo haal je het maximale uit de aankoop van je Black Angus vlees!

 

De herkomst van ons Black Angus vlees: Miguel Vergara

Ons Black Angus vlees komt van Spaanse runderen. Deze Spaanse runderen worden gehouden door het familiebedrijf Miguel Vergara, die al drie generaties lang het Aberdeen Angus-ras fokt. De eerste generatie Vergara heeft de runderen zelf vanuit Ierland naar Spanje gehaald. Hun doel: de beste Black Angus runderen van Spanje voortbrengen, en daarmee het beste Black Angus vlees te produceren. Wat ons betreft is hun doel geslaagd. Het vlees is heerlijk qua smaak en textuur, en een must-try voor iedereen die een lekker stuk vlees wil bereiden. Probeer het zelf eens. Je koopt Black Angus vlees snel en eenvoudig bij Meat Boutique.

 

Miquel Vergara fokt meer dan 30.000 Black Angus runderen in het zonnige Castilla y Leòn. Het terrein telt meer dan 5,2 miljoen vierkante meter aan grond, waar de Black Angus runderen heerlijk kunnen grazen en vrij rondlopen. De fokkerij hanteert één van de hoogste dierenwelzijnsnormen van heel Spanje. Dit zie je terug in de kwaliteit van het vlees en dat proef je. De runderen zijn maar liefst 300 dagen graangevoerd, dit maakt het vlees uniek. De mooie verdeling van het intramusculaire vet en de geweldige smaak maken van deze Spaanse Black Angus een echte topper.

 

Hou je van Black Angus? Probeer dit dan ook eens! 

Ben je fan van Black Angus vlees, maar zou je wel eens wat anders willen proberen? Bij Meat Boutique hebben we verschillende soorten rundvlees van de mooiste rassen, zoals Gutrei Roxa d Ouro, Hereford-Angus runderen, Holstein-Friesian, Simmentaler en Belgische Boeuf d’Ennal

Verbergen

Ben je op zoek naar Black Angus vlees? Bij Meat Boutique koop je het lekkerste Black Angus vlees, van een van de beste leveranciers uit Spanje.

 

Black Angus vlees: echte kwaliteit

Black Angus vlees is de laatste jaren razend populair. Niet voor niets: het is geweldig vlees en heerlijk te bereiden op de barbecue.

... Meer Lezen

Ben je op zoek naar Black Angus vlees? Bij Meat Boutique koop je het lekkerste Black Angus vlees, van een van de beste leveranciers uit Spanje.

 

Black Angus vlees: echte kwaliteit

Black Angus vlees is de laatste jaren razend populair. Niet voor niets: het is geweldig vlees en heerlijk te bereiden op de barbecue. Toen we voor de eerste keer een stuk Black Angus vlees van onze Spaanse leverancier Miguel Vergara in handen hadden, zagen we het al: dit is een ontzettend goed stuk vlees! Nadat we een Black Angus bavette op de kamado hadden klaargemaakt waren we helemaal verkocht. De mooie marmering en de geweldige smaak hebben ons echt overrompeld. Black Angus vlees is één van onze favorieten voor op de barbecue. 

 

Bij Meat Boutique koop je onder andere Black Angus steak, Black Angus bavette, Black Angus entrecôte, Black Angus picanha, Black Angus côte de boeuf, Black Angus short ribs, maar ook Black Angus inside skirt, Black Angus flat iron steak en een selectie van dry-aged Black Angus

 

Dry-aged Black Angus vlees

Dry-aged Black Angus vlees is er speciaal voor iedereen die op zoek is naar een extra bijzonder stuk vlees. Ons dry-aged Black Angus vlees heeft een superieure smaak en heerlijke malsheid, doordat het 28 dagen heeft gerijpt in onze Meat Boutique rijpingskast. We hebben verschillende soorten dry-aged Black Angus vlees. Je koopt bij ons bijvoorbeeld Black Angus côte de boeuf, Black Angus ribeye en Black Angus entrecôte. Dit moet je geproefd hebben!

Ben je nou benieuwd hoe ons dry-aged vlees aan die geweldige smaak komt? Lees dan ons blog, hierin vertellen we alles over het dry-aging proces bij Meat Boutique.

 

Black Angus vlees kopen

Of je nou op zoek bent naar Black Angus bavette of een dry-aged Black Angus côte de boeuf, Black Angus vlees koop je eenvoudig bij Meat Boutique. Al ons vlees is met zorg geselecteerd en wordt bij jou geleverd wanneer jij dat wilt. Als je je Black Angus vlees bestelt bij Meat Boutique profiteer je bovendien van alle voordelen van online vlees bestellen. Wacht dus niet en voeg snel een stuk Black Angus vlees toe aan je winkelwagentje!

 

Black Angus vlees bereiden 

Black Angus vlees is, als je het ons vraagt, een perfect stuk vlees om te bereiden op de barbecue. De beste bereiding is echt afhankelijk van het soort vlees en de variant. Onze tip is dan ook om de kerntemperatuur goed in de gaten te houden. Wil je, voordat je Black Angus vlees koopt, zelf leren hoe je het best Black Angus vlees bereid op de BBQ? Kijk dan eens tussen onze workshops. Die worden gegeven door echte masterchefs! Of lees ons blog over de Big Green Egg en de OFYR voor extra informatie. 

 

Black Angus vlees recepten

Wil je eens een lekker Black Angus recept maken? Kijk dan tussen onze heerlijke recepten op de website. Hier lees je onder andere hoe je een heerlijke Black Angus steak kunt bereiden. Zo haal je het maximale uit de aankoop van je Black Angus vlees!

 

De herkomst van ons Black Angus vlees: Miguel Vergara

Ons Black Angus vlees komt van Spaanse runderen. Deze Spaanse runderen worden gehouden door het familiebedrijf Miguel Vergara, die al drie generaties lang het Aberdeen Angus-ras fokt. De eerste generatie Vergara heeft de runderen zelf vanuit Ierland naar Spanje gehaald. Hun doel: de beste Black Angus runderen van Spanje voortbrengen, en daarmee het beste Black Angus vlees te produceren. Wat ons betreft is hun doel geslaagd. Het vlees is heerlijk qua smaak en textuur, en een must-try voor iedereen die een lekker stuk vlees wil bereiden. Probeer het zelf eens. Je koopt Black Angus vlees snel en eenvoudig bij Meat Boutique.

 

Miquel Vergara fokt meer dan 30.000 Black Angus runderen in het zonnige Castilla y Leòn. Het terrein telt meer dan 5,2 miljoen vierkante meter aan grond, waar de Black Angus runderen heerlijk kunnen grazen en vrij rondlopen. De fokkerij hanteert één van de hoogste dierenwelzijnsnormen van heel Spanje. Dit zie je terug in de kwaliteit van het vlees en dat proef je. De runderen zijn maar liefst 300 dagen graangevoerd, dit maakt het vlees uniek. De mooie verdeling van het intramusculaire vet en de geweldige smaak maken van deze Spaanse Black Angus een echte topper.

 

Hou je van Black Angus? Probeer dit dan ook eens! 

Ben je fan van Black Angus vlees, maar zou je wel eens wat anders willen proberen? Bij Meat Boutique hebben we verschillende soorten rundvlees van de mooiste rassen, zoals Gutrei Roxa d Ouro, Hereford-Angus runderen, Holstein-Friesian, Simmentaler en Belgische Boeuf d’Ennal

Verbergen
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren