Spaanse Black Angus

Spaanse Black Angus

Black Angus vlees is de laatste jaren razend populair. Niet voor niets: het is geweldig vlees en heerlijk te bereiden. Toen we voor het eerst een stuk Black Angus van onze Spaanse leverancier Miguel Vergara in handen hadden, waren we sprakeloos: wat een prachtig stuk vlees! Na een proefsessie, waar we een onder anderen een Black Angus bavette op de kamado hadden klaargemaakt, waren we helemaal verkocht. De mooie marmering en de geweldige smaak hebben ons echt overrompeld. Black Angus vlees is één van onze favorieten voor op de barbecue. 

Black Angus recepten

Wil je eens een lekker Black Angus recept maken? Kijk dan tussen onze heerlijke recepten op de website. 

Hou je van Black Angus? Probeer dit dan ook eens! 

Ben je fan van Black Angus vlees, maar zou je wel eens wat anders willen proberen? Bij Meat Boutique hebben we verschillende soorten rundvlees van de mooiste rassen, zoals Spaanse Wagyu. Of probeer varkensvlees van Cerdo Iberico!

Black Angus vlees is de laatste jaren razend populair. Niet voor niets: het is geweldig vlees en heerlijk te bereiden. Toen we voor het eerst een stuk Black Angus van onze Spaanse leverancier Miguel Vergara in handen hadden, waren we sprakeloos: wat een prachtig stuk vlees! Na een proefsessie, waar we een onder anderen een ... Meer Lezen

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren