Spaanse Black Angus

Spaanse Black Angus

Black Angus vlees is de laatste jaren razend populair. Niet voor niets: het is geweldig vlees en heerlijk te bereiden. Toen we voor het eerst een stuk Black Angus van onze Spaanse leverancier Miguel Vergara in handen hadden, waren we sprakeloos: wat een prachtig stuk vlees! Na een proefsessie, waar we een onder anderen een Black Angus bavette op de kamado hadden klaargemaakt, waren we helemaal verkocht. De mooie marmering en de geweldige smaak hebben ons echt overrompeld. Black Angus vlees is één van onze favorieten voor op de barbecue. 

 

In ons assortiment vind je onder andere Black Angus bavette, Black Angus picanha, Black Angus côte de boeuf, Black Angus tomahawk en een selectie van dry-aged Black Angus

 

De herkomst van Black Angus: Miguel Vergara

Ons Black Angus vlees komt van Spaanse runderen. Deze Spaanse runderen worden gehouden door het familiebedrijf Miguel Vergara, dat al drie generaties lang het Aberdeen Angus-ras fokt. De eerste generatie Vergara heeft de runderen zelf vanuit Ierland naar Spanje gehaald. Hun doel: de beste Black Angus runderen van Spanje voortbrengen, en daarmee het beste Black Angus vlees te produceren. Wat ons betreft is hun doel geslaagd. Het vlees is heerlijk qua smaak en textuur, en een must-try voor iedereen die een lekker stuk vlees wil bereiden.

 

Miquel Vergara fokt meer dan 30.000 Black Angus runderen in het zonnige Castilla y Leòn. Het terrein telt meer dan 5,2 miljoen vierkante meter aan grond, waar de Black Angus runderen heerlijk kunnen grazen en vrij rondlopen. De fokkerij hanteert één van de hoogste dierenwelzijnsnormen van heel Spanje. Dit zie je terug in de kwaliteit van het vlees en dat proef je. De runderen zijn maar liefst 300 dagen graangevoerd en dit maakt het vlees uniek. De mooie verdeling van het intramusculaire vet en de geweldige smaak maken van deze Spaanse Black Angus een echte topper.

 

Black Angus dry-aged

Voor de fijnproever, op zoek naar een extra bijzonder stuk vlees, hebben we dry-aged Black angus vlees in ons assortiment. Dit vlees heeft een superieure smaak en heerlijke malsheid, doordat het 28 dagen heeft gerijpt in onze Meat Boutique rijpingskast. In ons dry-aged assortiment vind je Black Angus côte de boeuf, Black Angus ribeye en Black Angus entrecôte. Dit moet je geproefd hebben! Ben je nou benieuwd hoe ons dry-aged vlees aan die geweldige smaak komt? Lees dan ons blog

 

Black Angus bereiden 

Black Angus vlees is, als je het ons vraagt, een perfect stuk vlees om te bereiden op de barbecue. Bij Meat Boutique hebben we de mooiste barbecues van OFYR in ons assortiment. Mocht je meer willen leren over de OFYR, kijk dan eens tussen onze workshops, die worden gegeven door echte masterchefs! Of lees ons blog over de Big Green Egg en de OFYR voor extra informatie. 

 

Black Angus recepten

Wil je eens een lekker Black Angus recept maken? Kijk dan tussen onze heerlijke recepten op de website. Hier lees je onder andere hoe je een heerlijke Black Angus steak kunt bereiden. 

 

Hou je van Black Angus? Probeer dit dan ook eens! 

Ben je fan van Black Angus vlees, maar zou je wel eens wat anders willen proberen? Bij Meat Boutique hebben we verschillende soorten rundvlees van de mooiste rassen, zoals Spaanse Wagyu. Of probeer varkensvlees van Cerdo Iberico!

Black Angus vlees is de laatste jaren razend populair. Niet voor niets: het is geweldig vlees en heerlijk te bereiden. Toen we voor het eerst een stuk Black Angus van onze Spaanse leverancier Miguel Vergara in handen hadden, waren we sprakeloos: wat een prachtig stuk vlees! Na een proefsessie, waar we een onder anderen een ... Meer Lezen

Black Angus vlees is de laatste jaren razend populair. Niet voor niets: het is geweldig vlees en heerlijk te bereiden. Toen we voor het eerst een stuk Black Angus van onze Spaanse leverancier Miguel Vergara in handen hadden, waren we sprakeloos: wat een prachtig stuk vlees! Na een proefsessie, waar we een onder anderen een Black Angus bavette op de kamado hadden klaargemaakt, waren we helemaal verkocht. De mooie marmering en de geweldige smaak hebben ons echt overrompeld. Black Angus vlees is één van onze favorieten voor op de barbecue. 

 

In ons assortiment vind je onder andere Black Angus bavette, Black Angus picanha, Black Angus côte de boeuf, Black Angus tomahawk en een selectie van dry-aged Black Angus

 

De herkomst van Black Angus: Miguel Vergara

Ons Black Angus vlees komt van Spaanse runderen. Deze Spaanse runderen worden gehouden door het familiebedrijf Miguel Vergara, dat al drie generaties lang het Aberdeen Angus-ras fokt. De eerste generatie Vergara heeft de runderen zelf vanuit Ierland naar Spanje gehaald. Hun doel: de beste Black Angus runderen van Spanje voortbrengen, en daarmee het beste Black Angus vlees te produceren. Wat ons betreft is hun doel geslaagd. Het vlees is heerlijk qua smaak en textuur, en een must-try voor iedereen die een lekker stuk vlees wil bereiden.

 

Miquel Vergara fokt meer dan 30.000 Black Angus runderen in het zonnige Castilla y Leòn. Het terrein telt meer dan 5,2 miljoen vierkante meter aan grond, waar de Black Angus runderen heerlijk kunnen grazen en vrij rondlopen. De fokkerij hanteert één van de hoogste dierenwelzijnsnormen van heel Spanje. Dit zie je terug in de kwaliteit van het vlees en dat proef je. De runderen zijn maar liefst 300 dagen graangevoerd en dit maakt het vlees uniek. De mooie verdeling van het intramusculaire vet en de geweldige smaak maken van deze Spaanse Black Angus een echte topper.

 

Black Angus dry-aged

Voor de fijnproever, op zoek naar een extra bijzonder stuk vlees, hebben we dry-aged Black angus vlees in ons assortiment. Dit vlees heeft een superieure smaak en heerlijke malsheid, doordat het 28 dagen heeft gerijpt in onze Meat Boutique rijpingskast. In ons dry-aged assortiment vind je Black Angus côte de boeuf, Black Angus ribeye en Black Angus entrecôte. Dit moet je geproefd hebben! Ben je nou benieuwd hoe ons dry-aged vlees aan die geweldige smaak komt? Lees dan ons blog

 

Black Angus bereiden 

Black Angus vlees is, als je het ons vraagt, een perfect stuk vlees om te bereiden op de barbecue. Bij Meat Boutique hebben we de mooiste barbecues van OFYR in ons assortiment. Mocht je meer willen leren over de OFYR, kijk dan eens tussen onze workshops, die worden gegeven door echte masterchefs! Of lees ons blog over de Big Green Egg en de OFYR voor extra informatie. 

 

Black Angus recepten

Wil je eens een lekker Black Angus recept maken? Kijk dan tussen onze heerlijke recepten op de website. Hier lees je onder andere hoe je een heerlijke Black Angus steak kunt bereiden. 

 

Hou je van Black Angus? Probeer dit dan ook eens! 

Ben je fan van Black Angus vlees, maar zou je wel eens wat anders willen proberen? Bij Meat Boutique hebben we verschillende soorten rundvlees van de mooiste rassen, zoals Spaanse Wagyu. Of probeer varkensvlees van Cerdo Iberico!

Verbergen
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren