Vlees online bestellen

 

Vlees online bestellen – misschien is het nog even wennen voor je. Want waarom zou je vlees niet gewoon in de supermarkt kopen, of bij de slager om de hoek? Dan zie je tenminste wat je koopt, en weet je zeker dat het vers is. Klopt. Maar dat geldt ook voor het vlees dat je online bestelt bij Meat Boutique. Bovendien heeft het online bestellen bij ons een paar extra voordelen:

 

Online vlees kopen = gemak & kwaliteit!

Gemakkelijker kan het niet: je winkelt thuis online in onze vleesboetiek. Zodra jij online je bestelling hebt geplaatst bij Meat Boutique, gaan wij aan de slag. En dat doen we vakkundig en met veel zorg. Het vlees uit onze fysieke slachterij is van topkwaliteit en wordt uiterst hygiënisch verwerkt en ingepakt. We zorgen ervoor dat alles gekoeld of bevroren wordt bezorgd. Net zo vers dus, maar veel gemakkelijker. Online vlees kopen is zo gek nog niet dus!

 

Online vlees bestellen bij Meat Boutique = bijzonder, exclusief vlees

Bij ons vind je bijzonder vlees, dat je niet zomaar bij de lokale slager of supermarkt zult aantreffen. Met Meat Boutique heb je toegang tot een enorm en divers assortiment bijzondere of specifieke vleessoorten. Vaak zijn specifieke vleesrassen zoals Duke of Berkshire, Gildehoen of Polderlam alleen te koop bij een klein aantal geselecteerde slagerijen. Maar met Meat Boutique zijn deze mooie rassen nu binnen handbereik. Juist voor bijzonder, exclusief vlees bestel je dus online, bij Meat Boutique!

 

Veel extra’s

Tot slot hebben we veel extra’s te bieden, veel meer dan dat ene plakje worst bij de lokale slager :-). Op onze website is veel aanvullende informatie over verschillende rassen en vleessoorten te vinden. Waardevolle achtergrondinformatie, zoals de geschiedenis van een ras of de omstandigheden op de boerderijen. Maar ook praktische informatie, zoals hoe je verschillende soorten vlees klaarmaakt. En daarvoor laten we graag deskundigen aan het woord: van boeren tot topkoks, maar ook jij kunt een bijdrage leveren. Dus deel je recepten en ervaringen, en leer van anderen! Ook een mooi extraatje: van tijd tot tijd organiseren we culinaire evenementen voor onze leden. Sluit je aan bij onze community en ontdek samen met ons de beste smaken uit heel Europa!

 

Direct online vlees kopen?

Ben je benieuwd naar wat we in ons assortiment hebben? Check dan het menu bovenaan de pagina. Daar zie je alle soorten en snitten vlees die we op dat moment in ons assortiment hebben.