Ribfingers

Ribfingers zijn heel simpel gezegd spareribs zonder bot. Deze reepjes zijn net als spareribs heerlijk van smaak. Ze zijn makkelijk en veelzijdig te bereiden, en de smaak van onze ribfingers is top. Dit is te danken aan het dieet van de Cerdo Iberico varkens, wat voor een (heel) groot deel bestaat uit eikels. De ribfingers (en ander vlees van het Cerdo Iberico varken) hebben daardoor een nootachtige smaak. 

 

Bij Meat Boutique vind je ribfingers van de Cerdo Iberico

 

Ribfingers bereiden

De hot ‘n fast methode is een makkelijke en goede manier om de ribfingers te bereiden. Je kan de ribfingers knapperig maken of ze marineren als biefstuk. De knapperige variant wordt vaak gebruikt als snack, terwijl bereiding als biefstuk heerlijk is voor bij Oosterse gerechten. Ribfingers is dus erg veelzijdig varkensvlees en zeker aan te raden!

 

Ben je benieuwd hoe je ribfingers en ander vlees het lekkerst bereid op de BBQ? Bekijk dan onze workshops. Deze worden gegeven door echte masterchefs.

 

Ribfingers recepten

Ribfingers bereiden is relatief eenvoudig, omdat ze van zichzelf (of gemarineerd) al erg smaakvol zijn. Wil je het gebruiken in een Oosters gerecht? Marineer het dan met sojasaus, ketjap of teriyaki, en voeg daar naar smaak kruiden aan toe. Ben je op zoek naar inspiratie voor een gerecht met ribfingers? Bekijk dan onze recepten. Heb je zelf een manier om ribfingers heerlijk te bereiden? Laat het ons weten!

 

Ribfingers kopen

Ribfingers bestel je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Al ons vlees is zorgvuldig geselecteerd en van geweldige kwaliteit. Proef het zelf!

Ribfingers zijn heel simpel gezegd spareribs zonder bot. Deze reepjes zijn net als spareribs heerlijk van smaak. Ze zijn makkelijk en veelzijdig te bereiden, en de smaak van onze ribfingers is top. Dit is te danken aan het dieet van de Cerdo Iberico varkens, wat voor een (heel) groot deel bestaat uit eikels. De ribfingers (en ander vlees van

... Meer Lezen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren