Côte a l'os

Côte a l’os is een prachtig stuk rundvlees. Het is mooi dooraderd, heerlijk mals en dry-aged varianten zijn ook nog eens gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast. Dat zorgt voor een ultieme smaaksensatie. Je kan de côte a l’os zien als een entrecote waar het been nog aan vast zit. Juist dat been zorgt voor de extra smaak aan dit stuk vlees.

 

Côte a l’os bereiden

Côte a l’os bereiden kan op verschillende manieren. Wij zijn groot fan van bereiding op de BBQ. Met name de OFYR is hier perfect voor. Om je op weg te helpen hebben we een recept speciaal voor de côte a l’os: côte à l’os dry-aged met rodewijnboter, aardappelpuree en paddenstoelenmix.

 

Wil je meer weten over hoe je het best côte a l’os (en ander vlees) bereid op de BBQ? Kijk dan eens naar onze workshops. Gegeven door echte masterchefs!

 

Côte a l’os recepten

Ons dry aged côte a l’os is van zichzelf al geweldig van smaak. Ben je op zoek naar hoe je het het best kunt bereiden? Bekijk dan eens onze recepten. Hier vind je meerdere recepten, waaronder côte à l’os dry-aged met rodewijnboter, aardappelpuree en paddenstoelenmix. Heb je zelf een geweldig recept voor de côte a l’os? Laat het ons weten!

 

Dry-aged Côte a l’os

Dankzij het dry-agen van de côte a l’os krijgt het vlees een heerlijke superieure smaak. Dit moet je proberen! De snitten worden gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast. Wil je hier meer over weten? Lees dan ons blog over hoe we bij Meat Boutique vlees dry-agen. 

 

Côte a l'os kopen

Côte a l'os bestel je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Al ons vlees is zorgvuldig geselecteerd en van geweldige kwaliteit. Proef het zelf!

Côte a l’os is een prachtig stuk rundvlees. Het is mooi dooraderd, heerlijk mals en dry-aged varianten zijn ook nog eens gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast. Dat zorgt voor een ultieme smaaksensatie. Je kan de côte a l’os zien als een entrecote waar het been nog aan vast zit. Juist dat been zorgt voor de extra smaak aan dit stuk

... Meer Lezen
Deze producten zijn tijdelijk niet op voorraad.