Spaanse Wagyu Rib Fingers

500g

Wagyu rund rib fingers zijn een heerlijke, makkelijk te bereiden snack. Het vlees wordt tussen de ribben van de spareribs uitgesneden en heeft een hele bijzondere smaak. Heerlijk vlees om met vrienden te delen!

Ras: Wagyu
Spanje

17 op voorraad

Bevroren

Special Price 52,50

Vanavond in huis

* Verplichte velden

Waardering:
100% of 100
Nog 75,00 voor gratis bezorging

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

De naam Rib fingers is eigenlijk gewoon een chique naam voor spareribs zonder botjes. Voor het verkrijgen van de ribfingers wordt het vlees tussen de ribben van de spareribs uitgesneden.  Met een goede bereiding kun je de ribfingers lekker knapperig maken, waardoor je makkelijk kan variëren met de smaak en structuur van spareribs zoals je die gewend bent.  De hot ’n fast methode is een passende manier voor het klaarmaken van de ribfingers. Het vlees van de fingers wordt veel gebruikt in oosterse gerechten. Normaal gesproken heb je varkernsribfingers, maar deze ribfingers komen van heerlijke Wagyu runderen. Echt een stuk vlees dat je moet proeven!

Wagyu van Meat Boutique

Wagyu runderen zijn prachtige zwarte runderen afkomstig uit Japan, maar ze worden tegenwoordig ook buiten Japan gehouden. De Wagyu runderen komen uit de prachtige omgeving van de Gunma prefectuur, ten noordwesten van Tokio. Hier genieten de runderen van zorgvuldig geselecteerd voer, zuiver water en schone lucht. Dit alles zorgt voor een geweldige kwaliteit vlees. De kwaliteit van Wagyu vlees is gegarandeerd door de strenge controle tijdens de selectie van het vlees. Het vlees is zeer exclusief en kostbaarder dan regulier rundvlees, maar dit is het ook zeker waard!

Bij Meat Boutique staat kwaliteit en hygiëne altijd voorop. Hieronder zie je hoe de levering van vlees in zijn werking gaat.

 

1. Het vlees wordt vacuüm verpakt om de kwaliteit hoog te houden en meteen ingevroren

 

2. Het vlees wordt de dag van levering ingevroren in een papieren zak gelegd

 

3. We leggen het vlees in de zak zo laat mogelijk om te zorgen dat het vlees nog goed bevroren is

 

4. Bezorging wordt gedaan door een medewerker, levering is alleen mogelijk binnen Enschede

 

5. Je ontvangt van ons een e-mail op de dag van levering om je te herinneren dat we die dag langskomen met je bestelling (tussen 17.00 en 22.00 uur)

 

6. Je ontvangt 15 minuten voor aankomst bij jou thuis een belletje van een medewerker. Het product komt bevroren aan en kan in de vriezer worden bewaard

Sterrenselectie (1)
100%
Laat hieronder weten wat jij van dit product vond
Ontevreden Erg tevreden
Ontevreden Erg tevreden
Ontevreden Erg tevreden