Spaanse Wagyu mini burgers (8x40g)

320g

Deze heerlijke Spaanse Wagyu mini burgers zijn gemaakt van smakelijk, vers Wagyu vlees. Lekker veelzijdig en ze hebben een heerlijke, intense smaak.

Ras: Wagyu
Spanje
17 op voorraad
Bevroren
20,00

Maandag in huis

Nog 75,00 voor gratis bezorging

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

De Spaanse Wagyu mini burgers zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn op smaak gebracht met de juiste samenstelling van kruiden, die het vlees perfect complementeren, heerlijk! Iedere burger heeft echt zijn eigen smaak, en een grove of juist een fijnere structuur. Deze wagyu mini runderburgers worden gemaakt van gemalen wagyu rundvlees en zijn heerlijk zacht, zowel in de textuur als de smaak. Dit maakt deze burgers super veelzijdig en door de aanwezigheid van veel eiwitten past deze hamburgers perfect in een gebalanceerd dieet.

Wagyu van Meat Boutique

Wagyu runderen zijn prachtige zwarte runderen afkomstig uit Japan, maar ze worden tegenwoordig ook buiten Japan gehouden. De Wagyu runderen komen uit de prachtige omgeving van de Gunma prefectuur, ten noordwesten van Tokio. Hier genieten de runderen van zorgvuldig geselecteerd voer, zuiver water en schone lucht. Dit alles zorgt voor een geweldige kwaliteit vlees. De kwaliteit van Wagyu vlees is gegarandeerd door de strenge controle tijdens de selectie van het vlees. Het vlees is zeer exclusief en kostbaarder dan regulier rundvlees, maar dit is het ook zeker waard!

Bij Meat Boutique staat kwaliteit en hygiëne altijd voorop. Hieronder zie je hoe de levering van vlees in zijn werking gaat.

 

1. Het vlees wordt vacuüm verpakt om de kwaliteit hoog te houden en meteen ingevroren

 

2. Het vlees wordt de dag van levering ingevroren in een papieren zak gelegd

 

3. We leggen het vlees in de zak zo laat mogelijk om te zorgen dat het vlees nog goed bevroren is

 

4. Bezorging wordt gedaan door een medewerker, levering is alleen mogelijk binnen Enschede

 

5. Je ontvangt van ons een e-mail op de dag van levering om je te herinneren dat we die dag langskomen met je bestelling (tussen 17.00 en 22.00 uur)

 

6. Je ontvangt 15 minuten voor aankomst bij jou thuis een belletje van een medewerker. Het product komt bevroren aan en kan in de vriezer worden bewaard

Sterrenselectie (0)
Laat hieronder weten wat jij van dit product vond
Ontevreden Erg tevreden
Ontevreden Erg tevreden
Ontevreden Erg tevreden