Deze website maakt gebruik van noodzakelijke, analytische en marketing cookies. Door te accepteren ga je akkoord met het plaatsen van alle soorten cookies. Als je kiest voor weigeren plaatsen we alleen noodzakelijke cookies.
Read more here.Spaanse Wagyu Tomahawk
WOW. Wat. Een. Stuk. Wat een feest om dit stuk te bereiden en te serveren. Deze Spaanse Wagyu (!) tomahawk is gesneden uit de fijne rib en doorregen met vet. De prachtige smaak dankt de tomahawk steak onder andere aan het intramusculair vet, hoge marmeringsgraad en de behouden rib. Smaakt dus fantastisch, en het ziet er ook nog eens geweldig uit door het grote bot. Absoluut de moeite waard!
Ras: Wagyu
Spanje Bevroren
Op voorraad
Nog 75,00 voor gratis bezorging
Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp
Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt
Unieke producten
Goed verpakt, snel geleverd
Inspirerende kooktips & recepten
De tomahawk is in feite een ribeye, waarbij het lange bot niet is verwijderd. De tomahawk steak bevat een grote hoeveelheid intramusculair vet, wat deze snit super smaakvol maakt. De tomahawk steak wordt gesneden uit de fijne rib van het rund, die in het verlengde ligt van de dunne lende. Ook heeft dit vlees een hoge marmeringsgraad en omdat de tomahawk wordt gesneden uit een spier die nauwelijks gebruikt wordt, ben je verzekerd van een ongelofelijk mals stukje vlees. Ervaar het zelf!
Wagyu van Meat Boutique
Wagyu runderen zijn prachtige zwarte runderen afkomstig uit Japan, maar ze worden tegenwoordig ook buiten Japan gehouden. De Wagyu runderen komen uit de prachtige omgeving van de Gunma prefectuur, ten noordwesten van Tokio. Hier genieten de runderen van zorgvuldig geselecteerd voer, zuiver water en schone lucht. Dit alles zorgt voor een geweldige kwaliteit vlees. De kwaliteit van Wagyu vlees is gegarandeerd door de strenge controle tijdens de selectie van het vlees. Het vlees is zeer exclusief en kostbaarder dan regulier rundvlees, maar dit is het ook zeker waard!
Bij Meat Boutique staat kwaliteit en hygiëne altijd voorop. Hieronder zie je hoe de levering van vlees in zijn werking gaat.
1. Het vlees wordt vacuüm verpakt om de kwaliteit hoog te houden en meteen ingevroren
2. Het vlees wordt de dag van levering ingevroren in een papieren zak gelegd
3. We leggen het vlees in de zak zo laat mogelijk om te zorgen dat het vlees nog goed bevroren is
4. Bezorging wordt gedaan door een medewerker, levering is alleen mogelijk binnen Enschede
5. Je ontvangt van ons een e-mail op de dag van levering om je te herinneren dat we die dag langskomen met je bestelling (tussen 17.00 en 22.00 uur)
6. Je ontvangt 15 minuten voor aankomst bij jou thuis een belletje van een medewerker. Het product komt bevroren aan en kan in de vriezer worden bewaard
Sterrenselectie (0)