Sukade

Het mooie sukadevlees wordt gesneden uit de schouder van runderen en kalveren. De spieren in dit gebied worden veel gebruikt, waardoor het vlees wat steviger is qua structuur. Sukade van de Boeuf d’Ennal en de Holstein-Friesian heeft toch een relatief fijne structuur en een prachtige marmering, wat bijdraagt aan de smaak en sappigheid

... Meer Lezen

Het mooie sukadevlees wordt gesneden uit de schouder van runderen en kalveren. De spieren in dit gebied worden veel gebruikt, waardoor het vlees wat steviger is qua structuur. Sukade van de Boeuf d’Ennal en de Holstein-Friesian heeft toch een relatief fijne structuur en een prachtige marmering, wat bijdraagt aan de smaak en sappigheid van het vlees. In ons assortiment vind je onder andere Sukade Boeuf d’Ennal, sukadelappen Boeuf d’Ennal, kalfssukade met vlies Holstein-Friesian en kalfssukadelappen Holstein-Friesian.

 

Wil je eens een niet-alledaagse sukade gebruiken? Probeer dan de sukade van het hert of Black Angus rund, bijvoorbeeld Spaanse Black Angus top blade met vlies en Spaanse Black Angus top blade zonder vlies. Iets grover qua structuur en heerlijk mals!

 

Sukade bereiden

Omdat sukade steviger is dan gewoon rundvlees, heeft het een wat langere bereidingstijd. Houd daar dus rekening mee. Voor een andere bereidingswijze: wist je dat je sukade ook kan bakken als biefstuk? En misschien nog beter: het is ook heel lekker voor op de BBQ!

 

Sukade recepten

Sukadevlees is heerlijk in stoofgerechten, stoofpotjes, bouillon of om in z’n geheel te garen. Probeer eens de heerlijke Herfstige runderstoof of kijk tussen de recepten voor meer inspiratie. 

 

Sukade kopen

Sukade bestel je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Al ons vlees is zorgvuldig geselecteerd en van geweldige kwaliteit. Proef het zelf!

Verbergen

Het mooie sukadevlees wordt gesneden uit de schouder van runderen en kalveren. De spieren in dit gebied worden veel gebruikt, waardoor het vlees wat steviger is qua structuur. Sukade van de Boeuf d’Ennal en de Holstein-Friesian heeft toch een relatief fijne structuur en een prachtige marmering, wat bijdraagt aan de smaak en sappigheid

... Meer Lezen

Het mooie sukadevlees wordt gesneden uit de schouder van runderen en kalveren. De spieren in dit gebied worden veel gebruikt, waardoor het vlees wat steviger is qua structuur. Sukade van de Boeuf d’Ennal en de Holstein-Friesian heeft toch een relatief fijne structuur en een prachtige marmering, wat bijdraagt aan de smaak en sappigheid van het vlees. In ons assortiment vind je onder andere Sukade Boeuf d’Ennal, sukadelappen Boeuf d’Ennal, kalfssukade met vlies Holstein-Friesian en kalfssukadelappen Holstein-Friesian.

 

Wil je eens een niet-alledaagse sukade gebruiken? Probeer dan de sukade van het hert of Black Angus rund, bijvoorbeeld Spaanse Black Angus top blade met vlies en Spaanse Black Angus top blade zonder vlies. Iets grover qua structuur en heerlijk mals!

 

Sukade bereiden

Omdat sukade steviger is dan gewoon rundvlees, heeft het een wat langere bereidingstijd. Houd daar dus rekening mee. Voor een andere bereidingswijze: wist je dat je sukade ook kan bakken als biefstuk? En misschien nog beter: het is ook heel lekker voor op de BBQ!

 

Sukade recepten

Sukadevlees is heerlijk in stoofgerechten, stoofpotjes, bouillon of om in z’n geheel te garen. Probeer eens de heerlijke Herfstige runderstoof of kijk tussen de recepten voor meer inspiratie. 

 

Sukade kopen

Sukade bestel je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Al ons vlees is zorgvuldig geselecteerd en van geweldige kwaliteit. Proef het zelf!

Verbergen
Geen producten gevonden voor deze selectie.