Spaanse Ribeye Black Angus Dry Aged

De ribeye wordt gesneden uit de fijne rib van een rund en is doorregen met vet. De prachtige smaak dankt de ribeye onder andere aan het intramusculair vet en een hoge marmeringsgraad. Deze ribeye is dry aged.

Ras: Spaanse Black Angus
Spanje

Op voorraad

Bevroren

Speciale prijs 21,79

Vanavond in huis

* Verplichte velden

Nog 75,00 voor gratis bezorging

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

 

Wat onze klanten zeggen...

De ribeye wordt gesneden uit de fijne rib van het rund, die in het verlengde van de dunne lende ligt. De vorm van de ribeye is ronder dan die van de dunne lende en is doorregen met vet. De heerlijke smaak heeft de ribeye te danken aan dit intramusculair vet, aan de hoge marmeringsgraad en doordat de ribeye wordt gesneden uit een spier die nauwelijks gebruikt wordt. Al met al is de ribeye botermals en echt vol van smaak. Deze ribeye is dry aged.

Spaanse Black Angus van Meat Boutique

Black Angus beef is een bekende term voor veel thuiskoks, maar wist je dat de Aberdeen Angus ook in Spanje gehouden worden? Deze prachtige runderen groeien op tussen de weilanden van Salamanca en de bergen van Leon in het noordwesten van Spanje. De weidse omgeving biedt veel rust en ruimte en er wordt bij het houden en fokken van de runderen rekening gehouden met de hoogste standaarden van dierenwelzijn. De comfortabele omstandigheden waarin de dieren gehouden worden zijn specifiek gekozen om de ontwikkeling van de smaak, de sappigheid en het vet te maximaliseren.

De heerlijke smaak van Spaanse Black Angus

Bij het voeren mengen de boeren granen, peulvruchten, oliën (voornamelijk sojabonen) en stro om een uitgebalanceerd dieet te bieden dat is aangepast aan de behoeften van elke groeifase van het dier. Dit doen ze voor minimaal 300 dagen! Al deze zorg en aandacht resulteren in een ongekende marmering en prachtige stukken vlees waar iedere chef van zal genieten.

Bij Meat Boutique staat kwaliteit en hygiëne altijd voorop. Hieronder zie je hoe de levering van vlees in zijn werking gaat.

 

1. Het vlees wordt vacuüm verpakt om de kwaliteit hoog te houden en meteen ingevroren

 

2. Het vlees wordt de ochtend van levering ingevroren in de doos gelegd

 

3. We maken gebruik van ecologische ijspakken en isolatielagen in de doos

 

4. Bezorging wordt gedaan door een gespecialiseerde koerier met vriestransport

 

5. Je ontvangt een track-and-trace-mail (met link) op de ochtend van de dag van levering met vermelding van het tijdstip van bezorging (tussen 17.00 en 22.00 uur)

 

6. Je ontvangt 15 minuten voor aankomst bij jou thuis een melding via sms. Het product komt bevroren aan en kan in de vriezer worden bewaard

Ilja Roelofs

Ilja Roelofs

Ilja is onze echte professionele vleeskenner. Al ons vlees wordt naar zijn slagerij vervoerd en vanuit daar worden de stukken vlees beoordeeld op kwaliteit. Als de kwaliteit van het vlees goed genoeg is wordt het vlees, als het nodig is, geportioneerd, vacuüm verpakt en meteen ingevroren. Zo kan Ilja garanderen dat het vlees dat je bij Meat Boutique besteld goed blijft tijdens het vervoer en uiteindelijk ook bij de bereiding van dit heerlijke vlees! 

Wil je meer weten over Ilja en zijn passie voor vlees? Lees hier zijn verhaal!