Deze website maakt gebruik van noodzakelijke, analytische en marketing cookies. Door te accepteren ga je akkoord met het plaatsen van alle soorten cookies. Als je kiest voor weigeren plaatsen we alleen noodzakelijke cookies.
Onze ossenhaas steaks zijn gesneden van het edele Limousin-rund, afkomstig uit Spanje. Dit Franse ras staat bekend om zijn fijne vezelstructuur en uitzonderlijke malsheid – perfect voor wie topkwaliteit zoekt, maar géén Black Angus wil.
Dankzij het natuurlijke buitenleven en grasrijke voeding ontwikkelen deze runderen een pure, verfijnde smaak. De ossenhaas is het meest malse deel van het rund en ideaal voor snelle bereiding in pan of op de grill.
Bij Meat Boutique staat kwaliteit en hygiëne altijd voorop. Hieronder zie je hoe de levering van vlees in zijn werking gaat.
1. Het vlees wordt vacuüm verpakt om de kwaliteit hoog te houden en meteen ingevroren
2. Het vlees wordt de dag van levering ingevroren in een papieren zak gelegd
3. We leggen het vlees in de zak zo laat mogelijk om te zorgen dat het vlees nog goed bevroren is
4. Bezorging wordt gedaan door een medewerker, levering is alleen mogelijk binnen Enschede
5. Je ontvangt van ons een e-mail op de dag van levering om je te herinneren dat we die dag langskomen met je bestelling (tussen 17.00 en 22.00 uur)
6. Je ontvangt 15 minuten voor aankomst bij jou thuis een belletje van een medewerker. Het product komt bevroren aan en kan in de vriezer worden bewaard