Best of Meat Boutique box voor bedrijven 

 



Om jullie kennis te laten maken met ons goede eten, hebben we Best of Meat Boutique bedacht. Boxen met een selectie van ons beste vlees, zorgvuldig door ons samengesteld. En het mooie is: zo’n box kunnen we ook speciaal voor jouw bedrijf samenstellen! 

 

Uniek relatiegeschenk of kerstpakket

We mochten al voor meerdere bedrijven aan de slag en maakten een unieke box voor hun medewerkers. Een kaartje met een persoonlijke boodschap meesturen, een instructiefilmpje opnemen, of de box stylen in de huisstijl van jouw bedrijf: we kunnen het allemaal en denken graag met je mee. 

 

Klinkt goed, toch? Neem contact met ons op, dan bespreken we aan de hand van jouw budget wat er mogelijk is en maken we er samen iets moois van! 

 

De meest gestelde vragen over de Best of Meat Boutique box op een rijtje:

 

Aan welke prijs moet ik denken als ik zelf een Best of Meat Boutique box wil samenstellen? 

We stellen de boxen op maat samen voor jouw bedrijf. Het is maar net hoe uitgebreid je de box zelf wil maken. Aan de hand van jouw budget kijken we samen wat er mogelijk is. 

 

Ik wil de box graag personaliseren. Kan dat?

Natuurlijk! Bestickering, logo, een persoonlijk kaartje in jullie huisstijl of zelfs een persoonlijke videoboodschap: het kan allemaal en we denken graag met je mee. 

 

Hoe maak je het vlees klaar?

Wij helpen je! Elke box wordt geleverd met informatie en instructies. We brengen je graag op ideeën voor lekkere recepten. Kom je er nog niet uit? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

 

Hoe lang kan ik het vlees uit de box bewaren?

Het hoeft niet allemaal in één keer op ;-) Veel van onze producten worden bevroren geleverd. Als je de producten niet vóór de houdbaarheidsdatum gaat bereiden, kun je het vlees thuis zelf invriezen. Tijdens het invriezen blijven de smaak, textuur en voedingswaarde gewoon intact. Wij raden aan om vlees dat al ontdooid is, niet nogmaals in te vriezen. Opnieuw invriezen gaat ten koste van de kwaliteit. Als de temperatuur van het vlees niet boven de 7 ˚C is geweest (voor kip: 5 ˚C), is opnieuw invriezen wel mogelijk.