Zomerse barbecue box

Speciaal ontwikkeld door vrienden van Meat Boutique: de zomerse barbecue box! Divers, lekker, toegankelijk en bovenal een compleet pakket voor een geslaagde barbecue. Naast de heerlijke vleesproducten, hebben we een bijpassende rub van The Rub Club en een krachtige fles rode wijn van Time to Wine toegevoegd. Tijd om te genieten!

Op voorraad

Speciale prijs 48,00

Vanavond in huis

Bevleesde spare ribs rauw - 750g   + 0,00
Burgers Boeuf d’Ennal - 200g   + 0,00
BeeHave rub   + 0,00
Wijn - Caleido van Jorche   + 0,00

* Verplichte velden

Is dit een cadeau? Voeg eenvoudig een bericht toe aan je bestelling!
Nog 75,00 voor gratis bezorging

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

-20%
 

Wat onze klanten zeggen...

De barbecuebox van de vrienden van Meat Boutique. Divers, lekker toegankelijk en perfect voor op een zomerse dag. Naast de heerlijke verschillende vleesproducten, hebben we een bijpassende rub van The Rub Club en een krachtige fles rode wijn can Time to Wine toegevoegd. Al met al een perfecte box om te kunnen genieten van een heerlijke barbecue. Ook leuk om iemand mee te verrassen!

Deze box bestaat uit de volgende prachtige producten:

Deze box is gemaakt in samenwerking met vrienden van Meat Boutique: Richard van Time to Wine en Ralph en Michiel van The Rub Club.

Over deze vrienden van Meat Boutique

Richard van Time to Wine is een echte wijnkenner. In deze box biedt hij dan ook een mooie 15 maanden houtgelagerde Italiaanse rode wijn gemaakt van 100% Negroamaro druiven aan, genaamd Caleido van Jorche. Dit is een volle rode wijn met een originele persoonlijkheid. Het intense aroma doet denken aan pruimen, zwarte kers en violet. In de mond is hij vol, zacht en evenwichtig met aangename tannines. Bij elke slok blijft de wijn verrassen.

Ralph en Michiel van The Rub Club zijn ook al een keer eerder bij ons te gast geweest tijdens een van onze Op de proef-sessies. De BeeHave rub van deze mannen is een bijzondere combinatie van smaken. En dat is ook wat Ralph en Michiel graag willen: mensen uitdagen om nieuwe smaken te combineren en die met elkaar te delen. 

Ilja Roelofs

Ilja Roelofs

Ilja is onze echte professionele vleeskenner. Al ons vlees wordt naar zijn slagerij vervoerd en vanuit daar worden de stukken vlees beoordeeld op kwaliteit. Als de kwaliteit van het vlees goed genoeg is wordt het vlees, als het nodig is, geportioneerd, vacuüm verpakt en meteen ingevroren. Zo kan Ilja garanderen dat het vlees dat je bij Meat Boutique besteld goed blijft tijdens het vervoer en uiteindelijk ook bij de bereiding van dit heerlijke vlees! 

Wil je meer weten over Ilja en zijn passie voor vlees? Lees hier zijn verhaal!