Wildworkshop

Wil jij graag alles leren over wild en de jacht? Ben je benieuwd hoe je de lekkerste combinatiegerechten met wild kan koken? Dan ben je bij deze workshop aan het goede adres! Twee mannen met talent en passie voor wild leren je graag meer. Je krijgt tijdens deze workshop de kans om zelf met wild aan de slag te gaan en nieuwe smaken te proeven. 

Dit product is helaas niet op voorraad. We kunnen je eenvoudig op de hoogte brengen als dit product weer op voorraad is door je e-mailadres achter te laten (we zullen niet spammen!).

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag aan Wouter via WhatsApp

 

Wat onze klanten zeggen...

In onze wild workshop komen passie en de liefde voor wild samen. Je wordt meegenomen in de wereld van wilde dieren, leert alles over de jacht en je komt erachter hoe je met deze bijzondere producten een uniek gerecht kan koken. Constant vinden er nieuwe verrassingen en uitdagingen plaats. De workshop zal worden gegeven door Jan-Willem en Guus. Even voorstellen: Jan-Willem, opgegroeid in een echte slagersfamilie en al meer dan twintig jaar jager. En Guus, een exclusieve chef die alles weet over koken met wild. Samen staan zij voor je klaar om die passie te delen!

 

Wat gaan we doen?

De workshop begint met Jan-Willem, hij geeft je een kijkje in de wereld van de jacht. Hoe gaat dat nou precies? Na alle mooie verhalen is het tijd voor actie. Jan-Willem laten live zien hoe je een ree kunt villen en uitbenen. Dat is bijzonder om te zien, en een vak apart! Guus vertelt je ondertussen alles over de verschillende delen van het dier en in welke gerechten het gebruikt kan worden. Na een mooie en bijpassende kookdemonstratie van Guus ga je zelf aan de slag met het bereiden van een viertal gerechten. We laten je bij die gerechten natuurlijk de lekkerste wijn- en biercombinaties proeven!

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die een gezellige dag wilt beleven en meer wil leren over de bereiding van wild. Samen met familie, vrienden, of collega’s krijg je een uniek inkijkje in de wereld van jacht en ga je er zelf ook mee aan de slag. De kookworkshop is ook erg geschikt voor een personeelsuitje of klantevent!

 

Op het menu:

  • Wild-amuses 
  • Wildstoverij van ree
  • Reebout & reerug met pastinaak, schorseneren, gemarineerde spruitjes, cantharellen en jus van specerijen 
  • Reebout op appelhout gerookt met eekhoorntjesbrood, appelcompote, witlof en laurierolie

 

Waar en wanneer?

Je bent van harte welkom in onze kookstudio in Heijen.  

 

Hoofdstraat 38

6598 AE, Heijen

 

De workshop start om 13.00 uur en duurt ongeveer tot 18.00 uur of iets later. Inschrijven? Dat kan via de inschrijflink, hier vind je ook de beschikbare data voor de komende maanden. 

 

Goed om te weten

  • De workshops worden in de buitenlucht gegeven en we koken op houtvuur. Daarom is het handig om warme kleding aan te trekken die tegen een spatje en de rookgeur kunnen. Tijdens de workshop krijg je een schort, die je  na de workshop mag meenemen naar huis!
  • Het gebruik van de kookunits, het hout, de ingrediënten, de begeleiding, de recepten en de drankjes tijdens de workshop zijn inbegrepen in de prijs.
  • Er is voldoende parkeerplek op het terrein waar de workshops worden gegeven.
  • Vanaf 10 inschrijvingen gaat de workshop door. Om de beste kwaliteit te garanderen, beperken we de groepsgrootte tot maximaal 24 deelnemers.
  • Wij houden ons aan de coronamaatregelen. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat je bij ons altijd een workshop volgt in een veilige omgeving.