Workshop Bierbrouwen en koken met bier

Dit heerlijke speciaal bier moet gedeeld worden met vrienden of familie. We nemen je daarom graag mee in de Workshop Bierbrouwen en koken met bier gecombineerd met heerlijke smaken uit Europa. Niets is leuker dan ontdekken wat jij het lekkerst vindt, toch? Tijdens de workshop zal je kennis maken met verschillende speciaalbieren, waaronder onze eigen Meat Boutique bieren! Die zijn zeker het proeven waard.

10 op voorraad

Zaterdag 29 mei 2021 @ 12:00

* Verplichte velden

Speciale prijs 85,00

per persoon.

Dat we bij Meat Boutique graag een biertje drinken is geen geheim meer. We kunnen enorm genieten van alle talentvolle bierbrouwers die zoveel bijzondere en lekkere smaken op de markt brengen. Dit willen wij graag met jullie delen. Ben jij ook zo’n fan van speciaalbier en wil je er graag meer over weten? Of lijkt het je leuk om een keer zelf een heerlijk biertje te brouwen? Dan is deze Workshop Bierbrouwen en koken met bier perfect voor jou! 

 

Wat gaan we doen?

De workshop begint met Gerard en Jeroen, bierbrouwers en goede vrienden, zij nemen je mee in het Meat Boutique bierverhaal. Ze vertellen hoe onze verschillende bieren gebrouwen worden, wat nou echt het verschil is en natuurlijk ga je dat verschil zelf ook proeven. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan! Je gaat zelf een van onze speciaal bieren brouwen en tussendoor worden er smaakvolle amuses bereid. Ook werken we samen met onze grillmaster Angelo, hij tovert de lekkerste bites en stoere mannen (-en vrouwen) happen van de barbecue. De combinatie van het goede eten en de heerlijke bieren brengen de smaken naar een nog hoger level, genieten dus!

 

Wij richten de dag helemaal naar jouw wensen en budget in. Zo kan je volop genieten van de heerlijke speciaalbieren en het goede eten, samen met je vrienden, familie of kennissen.

 

Voor wie is deze workshop?

De Workshop Bierbrouwen en koken met bier is bedoeld voor alle bierliefhebbers, jong en oud. Tijdens de workshop komt de passie voor bier naar voren en leer je andere speciaalbier-liefhebbers kennen. De minimale leeftijd om deel te nemen aan deze workshop is 18 jaar. 

 

Op het menu:

 • Verschillende andere speciaalbieren
 • Heerlijke bijpassende amuses 

 

 

Waar en wanneer?

Je bent van harte welkom op het Kasteel Heijen.  

 

Hoofdstraat 38

6598 AE, Heijen

 

De workshop start om 12.00 uur en duurt ongeveer tot 18.00 uur of iets later. Inschrijven? Dat kan via de inschrijflink, hier vind je ook de beschikbare data voor de komende maanden. 

 

 

Goed om te weten

 • De workshops worden deels in de buitenlucht gegeven en er wordt gekookt op houtvuur. Daarom is het handig om warme kleding aan te trekken die tegen een spatje en de rookgeur kunnen. Tijdens de workshop krijg je een schort, die je na de workshop mag meenemen naar huis! 

 • Het gebruik van de kookunits, het hout, de ingrediënten, de begeleiding en de drankjes tijdens de workshop zijn inbegrepen in de prijs. 

 • Er is voldoende parkeerplek op het terrein waar de workshops worden gegeven.

 

 • Vanaf 10 inschrijvingen gaat de workshop door. Om de beste kwaliteit te garanderen, beperken we de groepsgrootte tot maximaal 12 deelnemers.

 • Wij houden ons aan de corona maatregelen. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat je bij ons altijd een workshop volgt in een veilige omgeving.

 

 • De bierproeverij is alleen bij te wonen als je 18 jaar of ouder bent.
Heb je inspiratie nodig bij het bereiden van dit product? Lees relevante blogberichten:
 • Het begin van onze bierkaart

  Het begin van onze bierkaart

  Dat we bij Meat Boutique graag een biertje drinken, is geen geheim meer. We kunnen enorm genieten van al het brouwtalent dat smaak na smaak op de markt brengt. Bijvoorbeeld tijdens het koken of bij de

Wat onze klanten zeggen