Parelhoen

De naam parelhoen is te danken aan de witte stippen (parels) op zijn donkere veren, dit kenmerkt de parelhoen. Vlees van de parelhoen heeft een overduidelijke wildsmaak. Het is enorm mager vlees en daarom wordt tijdens de bereiding van parelhoen meestal spek gebruikt, dit zorgt ervoor dat het vlees niet

... Meer Lezen

De naam parelhoen is te danken aan de witte stippen (parels) op zijn donkere veren, dit kenmerkt de parelhoen. Vlees van de parelhoen heeft een overduidelijke wildsmaak. Het is enorm mager vlees en daarom wordt tijdens de bereiding van parelhoen meestal spek gebruikt, dit zorgt ervoor dat het vlees niet uitdroogt. 

 

In ons assortiment hebben we parelhoenfilet supreme. Deze filet bevat het eerste lid van het vleugeltje en is perfect om te konfijten of om sous vide te garen.

 

Parelhoen bereiden

Parelhoen is te bereiden in de pan of op de barbecue. Onze voorkeur gaat natuurlijk naar de barbecue, de Big Green Egg en de OFYR barbecue vind je in onze shop. Wil je meer weten over de bereiding van verschillende vleessoorten op de barbecue? Kijk dan eens tussen onze workshops.

 

Parelhoen kopen

Parelhoen en andere esclusieve vleessoorten koop je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Ons assortiment is met veel zorg samengesteld. Daardoor is alles van hoge kwaliteit, en heeft het een heerlijke smaak. Probeer het zelf!

Verbergen

De naam parelhoen is te danken aan de witte stippen (parels) op zijn donkere veren, dit kenmerkt de parelhoen. Vlees van de parelhoen heeft een overduidelijke wildsmaak. Het is enorm mager vlees en daarom wordt tijdens de bereiding van parelhoen meestal spek gebruikt, dit zorgt ervoor dat het vlees niet

... Meer Lezen

De naam parelhoen is te danken aan de witte stippen (parels) op zijn donkere veren, dit kenmerkt de parelhoen. Vlees van de parelhoen heeft een overduidelijke wildsmaak. Het is enorm mager vlees en daarom wordt tijdens de bereiding van parelhoen meestal spek gebruikt, dit zorgt ervoor dat het vlees niet uitdroogt. 

 

In ons assortiment hebben we parelhoenfilet supreme. Deze filet bevat het eerste lid van het vleugeltje en is perfect om te konfijten of om sous vide te garen.

 

Parelhoen bereiden

Parelhoen is te bereiden in de pan of op de barbecue. Onze voorkeur gaat natuurlijk naar de barbecue, de Big Green Egg en de OFYR barbecue vind je in onze shop. Wil je meer weten over de bereiding van verschillende vleessoorten op de barbecue? Kijk dan eens tussen onze workshops.

 

Parelhoen kopen

Parelhoen en andere esclusieve vleessoorten koop je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Ons assortiment is met veel zorg samengesteld. Daardoor is alles van hoge kwaliteit, en heeft het een heerlijke smaak. Probeer het zelf!

Verbergen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren