Lamshaasjes & lamsfilet

Lamsfilet en lamshaasjes zijn mager, hebben een fijne structuur en een heerlijke zachte smaak. Ze worden gesneden uit het lamszadel, een onderdeel van de lamsrug. In ons assortiment vind je Nekfilet Polderlam, ... Meer Lezen

Lamsfilet en lamshaasjes zijn mager, hebben een fijne structuur en een heerlijke zachte smaak. Ze worden gesneden uit het lamszadel, een onderdeel van de lamsrug. In ons assortiment vind je Nekfilet Polderlam, Filet Polderlam en Haasjes Polderlam. De subtiele smaak en de mooie roze kleur van het lamsvlees maken van dit vlees een echte delicatesse.

 

Lamshaasjes & lamsfilet bereiden

Zowel de lamshaas als de lamsfilet bevatten nauwelijks vet en kunnen bereid worden als biefstuk. Kort bakken is dus voldoende, na zo’n 4 minuten is het klaar. Het mag best rosé zijn van binnen.

 

Nekfilet wordt meer gebruikt als stoofvlees. Ideaal voor in de slowcooker, in bouillon en in stoofgerechten.

 

Wil je meer weten over de bereiding van verschillende soorten vlees? Doe dan eens mee aan een van onze workshops. Deze worden gegeven door echte masterchefs.

 

Lamshaasjes & lamsfilet recepten

Ben je op zoek naar inspiratie voor lamshaasjes, lamsfilet en nekfilet? Bekijk dan onze receptenpagina. Hier vind je onder andere Polderlamsfilet in krokante Indiase papillot en Lamshaas met pistache en asperges. Heb je zelf een heerlijk gerecht voor lamshaas, lamsfilet of lamsnekfilet? Laat het ons weten!

 

Lamshaasjes & lamsfilet kopen 

Onze lamshaasjes, lamsfilets en nekfilets zijn van hoge kwaliteit en hebben een heerlijke smaak. Probeer het zelf! Bestel nu en laat het thuisbezorgen wanneer jij wilt.

Verbergen

Lamsfilet en lamshaasjes zijn mager, hebben een fijne structuur en een heerlijke zachte smaak. Ze worden gesneden uit het lamszadel, een onderdeel van de lamsrug. In ons assortiment vind je Nekfilet Polderlam, ... Meer Lezen

Lamsfilet en lamshaasjes zijn mager, hebben een fijne structuur en een heerlijke zachte smaak. Ze worden gesneden uit het lamszadel, een onderdeel van de lamsrug. In ons assortiment vind je Nekfilet Polderlam, Filet Polderlam en Haasjes Polderlam. De subtiele smaak en de mooie roze kleur van het lamsvlees maken van dit vlees een echte delicatesse.

 

Lamshaasjes & lamsfilet bereiden

Zowel de lamshaas als de lamsfilet bevatten nauwelijks vet en kunnen bereid worden als biefstuk. Kort bakken is dus voldoende, na zo’n 4 minuten is het klaar. Het mag best rosé zijn van binnen.

 

Nekfilet wordt meer gebruikt als stoofvlees. Ideaal voor in de slowcooker, in bouillon en in stoofgerechten.

 

Wil je meer weten over de bereiding van verschillende soorten vlees? Doe dan eens mee aan een van onze workshops. Deze worden gegeven door echte masterchefs.

 

Lamshaasjes & lamsfilet recepten

Ben je op zoek naar inspiratie voor lamshaasjes, lamsfilet en nekfilet? Bekijk dan onze receptenpagina. Hier vind je onder andere Polderlamsfilet in krokante Indiase papillot en Lamshaas met pistache en asperges. Heb je zelf een heerlijk gerecht voor lamshaas, lamsfilet of lamsnekfilet? Laat het ons weten!

 

Lamshaasjes & lamsfilet kopen 

Onze lamshaasjes, lamsfilets en nekfilets zijn van hoge kwaliteit en hebben een heerlijke smaak. Probeer het zelf! Bestel nu en laat het thuisbezorgen wanneer jij wilt.

Verbergen
Geen producten gevonden voor deze selectie.