Verse spareribs Nederlands Landvarken

Spareribs zijn tegenwoordig een van de meest populaire barbecue vleessoorten, en dat is niet voor niets! Het vlees van deze spareribs is door de mooie vetadering super mals, waardoor ze ook perfect zijn voor low ’n slow cooking.

 

Ras: Nederlands Landvarken
Nederland

Op voorraad

Bevroren

Speciale prijs 6,08

Morgen in huis

* Verplichte velden

Nog 75,00 voor gratis bezorging

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

 

Wat onze klanten zeggen...

Zeg je barbecue? Dan zeg je spareribs. Spareribs zijn in Nederland een van de meest geliefde stukken vlees voor op de barbecue, en dat is niet voor niets! Dit vlees is afkomstig van de ribben die in de rug van het varken liggen. De ribben, die met het vlees worden mee gesneden, zorgen ervoor dat de warmte tijdens de bereiding goed wordt geleid. Hierdoor worden de ribben mooi egaal gaar. Ook geven de ribben extra smaak af aan het vlees. Spareribs zijn perfect om low ’n slow te bereiden, hierdoor wordt het vlees heerlijk zacht en blijft het door de vetadering lekker sappig.

 

Onze recepttip: Angelo's sticky spareribs

Het Nederlands Landvarken was ooit een van de meest voorkomende rassen in ons land. Het Nederlands landvarken ontstond in de jaren dertig uit een kruising van het Deense landvarken en het veredelde Duitse landvarken. Het werd in de twintigste eeuw zeer succesvol gebruikt in de varkenshouderij, tot er productievere rassen geïntroduceerd werden. Dit heeft er helaas voor gezorgd dat rasechte Nederlandse Landvarkens steeds minder te vinden zijn. Nu wordt het dier voornamelijk gehouden door kleine veehouder. Het vlees is vol van smaak en uiteraard geschikt voor hele diverse bereidingen.

Bij Meat Boutique staat kwaliteit en hygiëne altijd voorop. Hieronder zie je hoe de levering van vlees in zijn werking gaat.

 

1. Het vlees wordt vacuüm verpakt om de kwaliteit hoog te houden en meteen ingevroren

 

2. Het vlees wordt de ochtend van levering ingevroren in de doos gelegd

 

3. We maken gebruik van ecologische ijspakken en isolatielagen in de doos

 

4. Bezorging wordt gedaan door een gespecialiseerde koerier met vriestransport

 

5. Je ontvangt een track-and-trace-mail (met link) op de ochtend van de dag van levering met vermelding van het tijdstip van bezorging (tussen 17.00 en 22.00 uur)

 

6. Je ontvangt 15 minuten voor aankomst bij jou thuis een melding via sms. Het product komt bevroren aan en kan in de vriezer worden bewaard

Heb je hulp nodig bij het bereiden van dit product? Bekijk relevante recepten:

Ilja Roelofs

Ilja Roelofs

Ilja is onze echte professionele vleeskenner. Al ons vlees wordt naar zijn slagerij vervoerd en vanuit daar worden de stukken vlees beoordeeld op kwaliteit. Als de kwaliteit van het vlees goed genoeg is wordt het vlees, als het nodig is, geportioneerd, vacuüm verpakt en meteen ingevroren. Zo kan Ilja garanderen dat het vlees dat je bij Meat Boutique besteld goed blijft tijdens het vervoer en uiteindelijk ook bij de bereiding van dit heerlijke vlees! 

Wil je meer weten over Ilja en zijn passie voor vlees? Lees hier zijn verhaal!