TonyRub nr. 01 | The Rub Club

De eerste rub in de rij van unieke smaken. De TonyRub heeft een heerlijke balans tussen tonen van cacao, rietsuiker en karamel zeezout. De mogelijkheden met deze barbecue rub zijn eindeloos.

Ras: The Rub Club
10 op voorraad
9,95

Vanavond in huis

Nog 75,00 voor gratis bezorging

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

 

Wat onze klanten zeggen...

De TonyRub heeft een heerlijke balans tussen tonen van cacao, rietsuiker en karamel zeezout past erg goed bij varkensvlees en kip, als je het ons vraagt.

Ingrediënten: rietsuiker, zeezout, cacao, specerijen (peper, paprika), roompoeder, aroma’s (vanille, honing)

The Rub Club is in 2020 opgericht door Michiel en Ralph en zij hebben unieke rubs ontwikkeld met de lekkerste kruiden en specerijen die je niet vaak zult tegenkomen. Maandelijks worden unieke en veelzijdige rubs uitgebracht die inspiratie, passie en innovatie bieden op het gebied van buiten koken! De rubs bestaan uit hoogwaardige kwaliteit kruiden en specerijen waarbij het zoutgehalte tot een minimum wordt beperkt. Door de perfecte balans geeft dit een ware smaakexplosie aan ieder gerecht!

Breng jouw barbecuegerecht naar een hoger level met de heerlijke, unieke rubs van The Rub Club. Perfect voor het bereiden van een heerlijk stuk vlees op lage temperatuur.

Voor het beste resultaat wrijf je de kruidenrub in het te bereiden stuk vlees en je dit laat even intrekken. Vervolgens bereid je het vlees op lage temperatuur zodat de kruiden, met name de suikers, niet verbranden.

De grote kunst ligt vooral in het verkrijgen van een ideale balans tussen zoute, zoete en pittige smaken, die het beste in het vlees naar boven halen. En wij kunnen zeker stellen: hier is The Rub Club voor de volle 100% in geslaagd!