Onze sterrenselectie

Samen proeven en beoordelen

Dat is waar onze sterrenselectie om draait: proeven en beoordelen. Als boutique willen we er zeker van zijn dat we jou de beste producten aanbieden. Om te zorgen dat ons assortiment continu van hoog niveau is, vragen we feedback van jou en andere klanten. Dit noemen we onze sterrenselectie en dit zie je bijvoorbeeld ook terug in onze ‘Op de proef’ sessies.

We nemen jou mee op reis in ons assortiment en dagen je uit om de producten te gaan beoordelen. Ben je tevreden over de kwaliteit, de smaak, over de prijs en de structuur? Via de QR-code op de verpakking kun je al ons vlees op deze criteria beoordelen.

Sparen voor exclusieve korting en producten

Bouw je mee aan ons assortiment? Dan wordt je daarvoor natuurlijk beloond! Als je meedoet aan onze sterrenselectie spaar je voor verschillende dingen: korting op producten, als eerste toegang tot proefproducten en toegang tot exclusieve events. Volg je dus een workshop, breng je een bezoek aan de winkel of koop je producten? Laat dan jouw sterrenbeoordeling achter dan en spaar voor te gekke voordelen.

Koop direct een product uit ons assortiment