Onze sterrenselectie

Samen proeven en beoordelen

Dat is waar onze sterrenselectie om draait: proeven en beoordelen. Als boutique willen we er zeker van zijn dat we jou de beste producten aanbieden. Om te zorgen dat ons assortiment continu van hoog niveau is, vragen we feedback van jou en andere klanten. Dit noemen we onze sterrenselectie en dit zie je bijvoorbeeld ook terug op de etiketten van onze producten.

We nemen jou mee op reis in ons assortiment en dagen je uit om de producten te gaan beoordelen. Ben je tevreden over de kwaliteit, de smaak, over de prijs en de structuur? Via de QR-code op de verpakking kun je al ons vlees op deze criteria beoordelen.

Sparen voor exclusieve korting en producten

Bouw je mee aan ons assortiment? Dan wordt je daarvoor natuurlijk beloond! Als je meedoet aan onze sterrenselectie spaar je voor verschillende dingen: korting op producten, als eerste toegang tot proefproducten en toegang tot exclusieve events. Op elk product dat je bij ons koopt zit een QR-code met daarin een link naar het product waar je een review achter kunt laten. Laat dan jouw sterrenbeoordeling achter dan en spaar voor veel voordelen.

Koop direct een product uit ons assortiment