Dry-aged côte a l'os

Côte a l’os is een prachtig stuk rundvlees. Het is mooi dooraderd en heerlijk mals. De dry-aged variant is ook nog eens gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast, wat zorgt voor een ultieme smaaksensatie. Je kan de côte a l’os zien als een entrecote waar het been nog aan vast zit, en juist dat been zorgt voor de extra smaak aan dit heerlijke stuk vlees.

 

In ons assortiment vind je côte a l’os Swami Beef dry-aged, côte a l’os Gutrei Roxa d’Ouro dry-aged en côte a l’os Simmentaler dry-aged.

 

Dry-aged côte a l’os

Dankzij het dry-agen van de côte a l’os krijgt het vlees een heerlijke superieure smaak. Dit moet je proberen! De snitten worden gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast. Wil je hier meer over weten? Lees dan ons blog over dry-aged vlees bij Meat Boutique. 

 

Côte a l’os bereiden

Côte a l’os bereiden kan op verschillende manieren. Wij zijn groot fan van bereiding op de BBQ. Met name de OFYR is top. Het is geen toeval dat we deze ook in ons assortiment hebben. Om je op weg te helpen hebben we een recept speciaal voor de côte de l’os: côte à l’os dry-aged met rodewijnboter, aardappelpuree en paddenstoelenmix.

 

Wil je meer weten over hoe je het best côte de l’os (en ander vlees) bereid op de barbecue? Kijk dan eens naar onze workshops, die worden gegeven door echte masterchefs!

 

Côte a l’os recepten

Ons dry-aged côte a l’os is van zichzelf al geweldig van smaak. Ben je op zoek naar hoe je het het best kunt bereiden? Bekijk dan eens onze recepten. Hier vind je meerdere recepten, waaronder côte à l’os dry-aged met rodewijnboter aardappelpuree en paddenstoelenmix. Heb je zelf een geweldig recept voor de côte a l’os? Laat het ons weten!

 

Côte a l’os kopen 

Côte a l’os koop je snel en eenvoudig online bij Meat Boutique. Al ons vlees is zorgvuldig geselecteerd en kwaliteit staat bij ons voorop.

Côte a l’os is een prachtig stuk rundvlees. Het is mooi dooraderd en heerlijk mals. De dry-aged variant is ook nog eens gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast, wat zorgt voor een ultieme smaaksensatie. Je kan de côte a l’os zien als een entrecote waar het been nog aan vast zit, en juist dat been zorgt voor de extra smaak aan

... Meer Lezen
Deze producten zijn tijdelijk niet op voorraad.