Spaanse Wagyu brisket

Brisket is voor veel barbecuers niet het go-to stuk vlees, omdat het moeilijk te bereiden zou zijn. Nu heeft een brisket inderdaad wat aandacht nodig, maar als je die geeft is het werkelijk een heerlijk stuk vlees. Het mooie van deze brisket is dat ‘ie niet snel uitdroogt, door de prachtige vetmarmering die Wagyu van nature meegeeft. En misschien nog wel mooier: je hoeft 'm niet te trimmen, dus dit is het netto gewicht. Bereid ‘m low ‘n slow, pak ‘m mooi in en geef ‘m tijdens de bereiding wat extra vocht, dan heb je met deze brisket gegarandeerd succes. 

Ras: Wagyu
Spanje

Op voorraad

Bevroren

Special Price 143,36

Morgen in huis

* Verplichte velden

Waardering:
100% of 100
Nog 75,00 voor gratis bezorging

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

 

Wat onze klanten zeggen...

Deze Brisket is geweldig met een low 'n slow bereiding. Het is een heerlijk stuk vlees om op de barbecue te bereiden, maar brisket wordt vaak gemeden omdat het sneller uitdroogt en ‘een eigen wil’ heeft. Door de prachtige vetmarmering van deze Spaanse Wagyu brisket heb je daar minder last van. Door een low 'n slow bereiding toe te passen zorg je dat het collageen in het spierweefsel afgebroken wordt, waardoor het vlees mooi mals wordt.

Wagyu van Meat Boutique

Wagyu runderen zijn prachtige zwarte runderen afkomstig uit Japan, maar ze worden tegenwoordig ook buiten Japan gehouden. De Wagyu runderen komen uit de prachtige omgeving van de Gunma prefectuur, ten noordwesten van Tokio. Hier genieten de runderen van zorgvuldig geselecteerd voer, zuiver water en schone lucht. Dit alles zorgt voor een geweldige kwaliteit vlees. De kwaliteit van Wagyu vlees is gegarandeerd door de strenge controle tijdens de selectie van het vlees. Het vlees is zeer exclusief en kostbaarder dan regulier rundvlees, maar dit is het ook zeker waard!

Bij Meat Boutique staat kwaliteit en hygiëne altijd voorop. Hieronder zie je hoe de levering van vlees in zijn werking gaat.

 

1. Het vlees wordt vacuüm verpakt om de kwaliteit hoog te houden en meteen ingevroren

 

2. Het vlees wordt de ochtend van levering ingevroren in de doos gelegd

 

3. We maken gebruik van ecologische ijspakken en isolatielagen in de doos

 

4. Bezorging wordt gedaan door een gespecialiseerde koerier met vriestransport

 

5. Je ontvangt een track-and-trace-mail (met link) op de ochtend van de dag van levering met vermelding van het tijdstip van bezorging (tussen 17.00 en 22.00 uur)

 

6. Je ontvangt 15 minuten voor aankomst bij jou thuis een melding via sms. Het product komt bevroren aan en kan in de vriezer worden bewaard

Sterrenselectie (1)
100%
Laat hieronder weten wat jij van dit product vond
Ontevreden Erg tevreden
Ontevreden Erg tevreden
Ontevreden Erg tevreden