Spaanse Olijfolie virgen extra Alfar La Maja 1L

Spaanse Olijfolie van virgen extra met aroma hinten van tomaat/tomatenplant, kruid, artisjok en appel. Qua smaak kenmerkt kun je hem oomschrijven als amandel-bitter, licht pittig en uiteindelijk zoet en vloeiend. Heerlijk!

Spanje
6 op voorraad
11,57

Vanavond in huis

Nog 75,00 voor gratis bezorging

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

 

Wat onze klanten zeggen...

Olijfolie virgen extra, beste kwaliteit qua persing en olijven. Koud bereidt in minder dan twaalf uur na de pluk. Dit geeft de olie een zeer laag vetgehalte met een intense aroma. De olie is misschien wat dikker dan wat je gewend bent, maar als je het ruikt dan heeft de olijfolie hinten van tomaat/tomatenplant, kruid, artisjok en appel (met in de verte een beetje banaan en bosvruchten). De smaak is qua smaakpalet amandel-bitter, licht pittig, maar toch ook zoet en vloeiend. 

Over La Maja

Agrícola La Maja is een agrarisch bedrijf tevens een familiebedrijf dat in 1997 is opgericht. Het houdt zich uitsluitend bezig met het cultiveren van olijven en het maken en verkopen van extra virgen olijfolie. Dankzij het zorgzame werk van Agrícola La Maja vanaf het begin bij het aanplanten van de olijfbomen, tot uiteindelijk het oogsten van de vruchten (en uiteraard ook tijdens het hele oliebereidingsproces en het lageren en bottelen), verkrijgen ze uit hun oliemolen in Mendavia enkele oliën van buitengewone kwaliteit.