Spaanse Black Angus Picanha Steak

Picanha steaks zijn een van de meest populaire stukken vlees in Brazilië, en dat is niet voor niets. Door de mooie laag vet en fijne structuur is het vlees heel smaakvol.

Ras: Spaanse Black Angus
Spanje

Op voorraad

Bevroren

Speciale prijs 7,79

Morgen gratis in huis

* Verplichte velden

Je bestelling wordt gratis bezorgd

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

 

Wat onze klanten zeggen...

Picanha is een van de meest populaire stukken vlees in Brazilië en veel andere Zuid-Amerikaanse landen. In Nederland is deze snit beter bekend als het staartstuk, gesneden uit de punt van de platte bil, die zich net boven de staart bevindt. Picanha is een groot, plat stuk vlees met een mooie laag vet, waardoor het vlees erg smaakvol is. Het vet zit niet alleen bovenop, maar ook geaderd in het vlees. Omdat picanha zo’n groot en mooi stuk vlees is, kan het voor sommige mensen te groot zijn. Daarom hebben we er een steak van gemaakt.

Spaanse Black Angus van Meat Boutique

Black Angus beef is een bekende term voor veel thuiskoks, maar wist je dat de Aberdeen Angus ook in Spanje gehouden worden? Deze prachtige runderen groeien op tussen de weilanden van Salamanca en de bergen van Leon in het noordwesten van Spanje. De weidse omgeving biedt veel rust en ruimte en er wordt bij het houden en fokken van de runderen rekening gehouden met de hoogste standaarden van dierenwelzijn. De comfortabele omstandigheden waarin de dieren gehouden worden zijn specifiek gekozen om de ontwikkeling van de smaak, de sappigheid en het vet te maximaliseren.

De heerlijke smaak van Spaanse Black Angus

Bij het voeren mengen de boeren granen, peulvruchten, oliën (voornamelijk sojabonen) en stro om een uitgebalanceerd dieet te bieden dat is aangepast aan de behoeften van elke groeifase van het dier. Dit doen ze voor minimaal 300 dagen! Al deze zorg en aandacht resulteren in een ongekende marmering en prachtige stukken vlees waar iedere chef van zal genieten.

Bij Meat Boutique staat kwaliteit en hygiëne altijd voorop. Hieronder zie je hoe de levering van vlees in zijn werking gaat.

 

1. Het vlees wordt vacuüm verpakt om de kwaliteit hoog te houden en meteen ingevroren

 

2. Het vlees wordt de ochtend van levering ingevroren in de doos gelegd

 

3. We maken gebruik van ecologische ijspakken en isolatielagen in de doos

 

4. Bezorging wordt gedaan door een gespecialiseerde koerier met vriestransport

 

5. Je ontvangt een track-and-trace-mail (met link) op de ochtend van de dag van levering met vermelding van het tijdstip van bezorging (tussen 17.00 en 22.00 uur)

 

6. Je ontvangt 15 minuten voor aankomst bij jou thuis een melding via sms. Het product komt bevroren aan en kan in de vriezer worden bewaard