Spaanse Black Angus Flat Iron Steak

De flat iron steak wordt gesneden uit de gesplitste sukade van het rund. Dit sukadevlees van de prachtige Spaanse Black Angus runderen is fijner dan normaal sukadevlees en hierdoor ook perfect om te bereiden als steak of op de low ’n slow methode.

Ras: Spaanse Black Angus
Spanje

Op voorraad

Bevroren

Speciale prijs 10,15

Vanavond in huis

* Verplichte velden

Nog 75,00 voor gratis bezorging

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

 

Wat onze klanten zeggen...

De flat iron steak wordt gesneden uit de gesplitste sukade van het rund, heeft een wat grove structuur maar een mooie vetmarmering. Omdat deze sukade wordt gesneden van de prachtige Black Angus runderen, is de structuur fijner en malser dan die van reguliere runderen. De flat iron steak bevat een venijnige en taaie zeen en bij het snijden van deze sukade wordt de zeen verwijderd, waardoor je een heel mals stuk vlees overhoudt. Wanneer je de iron steak op de juiste manier bereidt, is het vlees bijna net zo mals als een ossenhaas. En dat voor een veel lagere prijs!

Spaanse Black Angus van Meat Boutique

Black Angus beef is een bekende term voor veel thuiskoks, maar wist je dat de Aberdeen Angus ook in Spanje gehouden worden? Deze prachtige runderen groeien op tussen de weilanden van Salamanca en de bergen van Leon in het noordwesten van Spanje. De weidse omgeving biedt veel rust en ruimte en er wordt bij het houden en fokken van de runderen rekening gehouden met de hoogste standaarden van dierenwelzijn. De comfortabele omstandigheden waarin de dieren gehouden worden zijn specifiek gekozen om de ontwikkeling van de smaak, de sappigheid en het vet te maximaliseren.

De heerlijke smaak van Spaanse Black Angus

Bij het voeren mengen de boeren granen, peulvruchten, oliën (voornamelijk sojabonen) en stro om een uitgebalanceerd dieet te bieden dat is aangepast aan de behoeften van elke groeifase van het dier. Dit doen ze voor minimaal 300 dagen! Al deze zorg en aandacht resulteren in een ongekende marmering en prachtige stukken vlees waar iedere chef van zal genieten.

Bij Meat Boutique staat kwaliteit en hygiëne altijd voorop. Hieronder zie je hoe de levering van vlees in zijn werking gaat.

 

1. Het vlees wordt vacuüm verpakt om de kwaliteit hoog te houden en meteen ingevroren

 

2. Het vlees wordt de ochtend van levering ingevroren in de doos gelegd

 

3. We maken gebruik van ecologische ijspakken en isolatielagen in de doos

 

4. Bezorging wordt gedaan door een gespecialiseerde koerier met vriestransport

 

5. Je ontvangt een track-and-trace-mail (met link) op de ochtend van de dag van levering met vermelding van het tijdstip van bezorging (tussen 17.00 en 22.00 uur)

 

6. Je ontvangt 15 minuten voor aankomst bij jou thuis een melding via sms. Het product komt bevroren aan en kan in de vriezer worden bewaard