Spanje

In onze zoektocht naar het beste rundvlees kon Spanje natuurlijk niet ontbreken. Het vlees van Spaanse bodem heeft helemaal zijn eigen smaak. Wij zijn trots dat wij deze runderrassen en varkensras uit Spanje in ons assortiment mogen hebben. In ons assortiment vind je ... Meer Lezen

In onze zoektocht naar het beste rundvlees kon Spanje natuurlijk niet ontbreken. Het vlees van Spaanse bodem heeft helemaal zijn eigen smaak. Wij zijn trots dat wij deze runderrassen en varkensras uit Spanje in ons assortiment mogen hebben. In ons assortiment vind je Black Angus, Gutrei Roxa d’OuroCerdo Iberico en Cerdo Iberico de Bellota

 

Spaanse Black Angus runderen 

De welbekende Black Angus mag natuurlijk niet ontbreken als je het over het beste rundvlees hebt. Deze prachtige zwarte runderen groeien op tussen de weilanden van Salamanca en de bergen van Leon in, in het noordwesten van Spanje. De comfortabele omstandigheden waarin de runderen worden gehouden, zijn specifiek gekozen om de ontwikkeling van smaak, sappigheid en vet van het vlees te maximaliseren. En dat proef je terug in de heerlijk veelzijdige stukken vlees van de Black Angus!

 

De runderen van Gutrei Roxa d’Ouro 

Dit familiebedrijf viel ons meteen op in de zoektocht naar exclusief Spaans vlees: Gutrei Galicia. Deze runderen worden gehouden in het Spaanse Galicië. De speciale Roxa d’Ouro lijn stelt hoge eigen aan vlees qua malsheid, vetmarmering en de kleur van het vlees. Dit vles is van echte topkwaliteit en dat proef je! Wil je meer weten over dit exclusieve Spaanse vlees? Lees dan de blog eens door.

 

Cerdo Iberico (de Bellota) varkens

Het Iberico ras is afkomstig uit het Zuid-westen van Spanje en wordt uitsluitend in Spanje gefokt. De varkens leven in bossen met genoeg bewegingsruimte en worden gevoed met gras, kruiden, planten, wortelen, olijven en eikels. Dit zorgt er namelijk voor dat het vlees een kenmerkende, nootachtige smaak krijgt. Iets wat je niet bij andere rassen zult proeven. 


Het Bellota ras is nog exclusiever dan de normale Cerdo Iberico. Deze varkens eten namelijk tijdens het Montara-seizoen (oktober tot maart) alleen maar eikels.

Verbergen

In onze zoektocht naar het beste rundvlees kon Spanje natuurlijk niet ontbreken. Het vlees van Spaanse bodem heeft helemaal zijn eigen smaak. Wij zijn trots dat wij deze runderrassen en varkensras uit Spanje in ons assortiment mogen hebben. In ons assortiment vind je ... Meer Lezen

In onze zoektocht naar het beste rundvlees kon Spanje natuurlijk niet ontbreken. Het vlees van Spaanse bodem heeft helemaal zijn eigen smaak. Wij zijn trots dat wij deze runderrassen en varkensras uit Spanje in ons assortiment mogen hebben. In ons assortiment vind je Black Angus, Gutrei Roxa d’OuroCerdo Iberico en Cerdo Iberico de Bellota

 

Spaanse Black Angus runderen 

De welbekende Black Angus mag natuurlijk niet ontbreken als je het over het beste rundvlees hebt. Deze prachtige zwarte runderen groeien op tussen de weilanden van Salamanca en de bergen van Leon in, in het noordwesten van Spanje. De comfortabele omstandigheden waarin de runderen worden gehouden, zijn specifiek gekozen om de ontwikkeling van smaak, sappigheid en vet van het vlees te maximaliseren. En dat proef je terug in de heerlijk veelzijdige stukken vlees van de Black Angus!

 

De runderen van Gutrei Roxa d’Ouro 

Dit familiebedrijf viel ons meteen op in de zoektocht naar exclusief Spaans vlees: Gutrei Galicia. Deze runderen worden gehouden in het Spaanse Galicië. De speciale Roxa d’Ouro lijn stelt hoge eigen aan vlees qua malsheid, vetmarmering en de kleur van het vlees. Dit vles is van echte topkwaliteit en dat proef je! Wil je meer weten over dit exclusieve Spaanse vlees? Lees dan de blog eens door.

 

Cerdo Iberico (de Bellota) varkens

Het Iberico ras is afkomstig uit het Zuid-westen van Spanje en wordt uitsluitend in Spanje gefokt. De varkens leven in bossen met genoeg bewegingsruimte en worden gevoed met gras, kruiden, planten, wortelen, olijven en eikels. Dit zorgt er namelijk voor dat het vlees een kenmerkende, nootachtige smaak krijgt. Iets wat je niet bij andere rassen zult proeven. 


Het Bellota ras is nog exclusiever dan de normale Cerdo Iberico. Deze varkens eten namelijk tijdens het Montara-seizoen (oktober tot maart) alleen maar eikels.

Verbergen
Tonen als Foto-tabel Lijst

45 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bandeja Viruta Iberico
    Bandeja Viruta Iberico
    6,58
  2. Plato jamón de Ibérico Bellota
    Plato jamón de Ibérico Bellota
    17,36
  3. Plato jamón de Cebo Ibérico
    Plato jamón de Cebo Ibérico
    10,98
Tonen als Foto-tabel Lijst

45 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren