Nederland

Vlees van eigen bodem! Daar zijn we natuurlijk erg trots op en mag dan ook zeker niet ontbreken in de Meat Boutique shop. We hebben Nederlandse vleessoorten van zowel Holstein-Friesian kalveren en het ... Meer Lezen

Vlees van eigen bodem! Daar zijn we natuurlijk erg trots op en mag dan ook zeker niet ontbreken in de Meat Boutique shop. We hebben Nederlandse vleessoorten van zowel Holstein-Friesian kalveren en het Nederlandse Landvarken als van de Polderlam lammeren en de Hollandse Gildehoen kippen

 

Polderlam

De naam zegt het al, deze lammeren leven en grazen op de groene weides in de uitgestrekte polders. Hier grazen ze van de vruchtbare groene weides, wat zorgt voor heerlijk mals en mager lamsvlees. De karakteristieke smaak van dit vlees herken je direct. Dit wil je proeven!

 

Holstein-Friesian

Deze Holstein-Friesian runderen zijn niet helemaal 100% Nederlands, ze zijn namelijk een kruising van de Holstein runderen uit Duitsland en de Friesian runderen uit Friesland. De runderen zijn echte zwart-witte melkkoeien. Om die melkindustrie op gang te houden moeten de runderen kalveren baren, hierdoor is er een ruim aanbod aan kalfsvlees. Die kalveren verblijven in ruime en frisse stallen om ze energiek te houden. Dit maakt het kalfsvlees zo heerlijk zacht en mals.

 

Hollandse Gildehoen

Gildehoen kippen zijn afkomstig van het Franse Hubbard. Deze kippen zijn heel anders dan andere rassen, ze staan ook wel bekend als een langzaam groeiend en sterk ras. Hubbard kippen krijgen, in tegenstelling tot standaard kippen, de tijd om te groeien. Dit is beter voor zowel de kip als voor het kippenvlees. Het vlees van de Gildehoen heeft duidelijk meer smaak en heeft een stevige structuur. Het vlees van de Gildehoen is ook nog eens duurzaam, al met al dus heerlijk kippenvlees dat je moet proeven!

 

Nederlands Landvarken

Het Nederlands landvarken is een erg populair ras als het gaat om varkensvlees. Dit ras is ontstaan uit een kruising van het Deense Landvarken en het Duitse Landvarken. Het vlees van dit Nederlandse Landvarken is vol van smaak en geschikt voor diverse bereidingen

Verbergen

Vlees van eigen bodem! Daar zijn we natuurlijk erg trots op en mag dan ook zeker niet ontbreken in de Meat Boutique shop. We hebben Nederlandse vleessoorten van zowel Holstein-Friesian kalveren en het ... Meer Lezen

Vlees van eigen bodem! Daar zijn we natuurlijk erg trots op en mag dan ook zeker niet ontbreken in de Meat Boutique shop. We hebben Nederlandse vleessoorten van zowel Holstein-Friesian kalveren en het Nederlandse Landvarken als van de Polderlam lammeren en de Hollandse Gildehoen kippen

 

Polderlam

De naam zegt het al, deze lammeren leven en grazen op de groene weides in de uitgestrekte polders. Hier grazen ze van de vruchtbare groene weides, wat zorgt voor heerlijk mals en mager lamsvlees. De karakteristieke smaak van dit vlees herken je direct. Dit wil je proeven!

 

Holstein-Friesian

Deze Holstein-Friesian runderen zijn niet helemaal 100% Nederlands, ze zijn namelijk een kruising van de Holstein runderen uit Duitsland en de Friesian runderen uit Friesland. De runderen zijn echte zwart-witte melkkoeien. Om die melkindustrie op gang te houden moeten de runderen kalveren baren, hierdoor is er een ruim aanbod aan kalfsvlees. Die kalveren verblijven in ruime en frisse stallen om ze energiek te houden. Dit maakt het kalfsvlees zo heerlijk zacht en mals.

 

Hollandse Gildehoen

Gildehoen kippen zijn afkomstig van het Franse Hubbard. Deze kippen zijn heel anders dan andere rassen, ze staan ook wel bekend als een langzaam groeiend en sterk ras. Hubbard kippen krijgen, in tegenstelling tot standaard kippen, de tijd om te groeien. Dit is beter voor zowel de kip als voor het kippenvlees. Het vlees van de Gildehoen heeft duidelijk meer smaak en heeft een stevige structuur. Het vlees van de Gildehoen is ook nog eens duurzaam, al met al dus heerlijk kippenvlees dat je moet proeven!

 

Nederlands Landvarken

Het Nederlands landvarken is een erg populair ras als het gaat om varkensvlees. Dit ras is ontstaan uit een kruising van het Deense Landvarken en het Duitse Landvarken. Het vlees van dit Nederlandse Landvarken is vol van smaak en geschikt voor diverse bereidingen

Verbergen