Porter Rub SE | The Rub Club

Deze Special Edition is een afgeleide van Porter bier: bruin bier en een lichtere versie van stout bier. Tonen van bittere chocolade, koffie en drop zorgen samen voor een mooie balans in smaak. Deze rub neemt je mee naar een Londense pub, cheers! Ga voor dé ultieme bier-spijs combinatie met het Meat Boutique Porter bier.

 

Ras: The Rub Club
6 op voorraad
9,95

Vanavond in huis

Nog 75,00 voor gratis bezorging

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

 

Wat onze klanten zeggen...

Deze Special Edition met tonen van bittere chocolade, koffie en drop zorgen samen voor een mooie balans in smaak. Ga voor dé ultieme bier-spijs combinatie met het Meat Boutique Porter bier, een frisse zacht-zoete Porter bier met een volle afdronk.

Ingrediënten: specerijen (knoflook, ui, peper, chili), rietsuiker, zout, gistextract, aroma’s, rookaroma

The Rub Club is in 2020 opgericht door Michiel en Ralph en zij hebben unieke rubs ontwikkeld met de lekkerste kruiden en specerijen die je niet vaak zult tegenkomen. Maandelijks worden unieke en veelzijdige rubs uitgebracht die inspiratie, passie en innovatie bieden op het gebied van buiten koken! De rubs bestaan uit hoogwaardige kwaliteit kruiden en specerijen waarbij het zoutgehalte tot een minimum wordt beperkt. Door de perfecte balans geeft dit een ware smaakexplosie aan ieder gerecht!

Breng jouw barbecuegerecht naar een hoger level met de heerlijke, unieke rubs van The Rub Club. Perfect voor het bereiden van een heerlijk stuk vlees op lage temperatuur.

Voor het beste resultaat wrijf je de kruidenrub in het te bereiden stuk vlees en je dit laat even intrekken. Vervolgens bereid je het vlees op lage temperatuur zodat de kruiden, met name de suikers, niet verbranden.

De grote kunst ligt vooral in het verkrijgen van een ideale balans tussen zoute, zoete en pittige smaken, die het beste in het vlees naar boven halen. En wij kunnen zeker stellen: hier is The Rub Club voor de volle 100% in geslaagd!