Op de proef

Wil je graag een keer kennis maken met ons en lijkt het je leuk om een keer te ervaren hoe het is om blind vlees te proeven en te beoordelen? Ben je benieuwd naar onze nieuwe producten en samenwerkingen met leveranciers? Dan is een op de proef sessie zeker iets voor jou! Bij op de proef nemen we je mee op een reis door Europa. We laten je kennis maken met Meat Boutique en geven je een middag vol met smaak en beleving!

Dit product is helaas niet op voorraad. We kunnen je eenvoudig op de hoogte brengen als dit product weer op voorraad is door je e-mailadres achter te laten (we zullen niet spammen!).

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag aan Wouter via WhatsApp

 

Wat onze klanten zeggen...

Met een proefsessie zetten we jouw smaakpupillen aan het werk en moet je vooral genieten van alle mooie producten. Bij op de proef willen we jou graag ontmoeten. We nemen je mee in ons verhaal en we zijn vooral ook benieuwd naar jouw verhaal. Heb jij een product of talent dat past bij onze visie? Dan ben je meer dan welkom en horen wij er graag meer over.

 

Wat gaan we doen?

We verklappen je een klein stukje: slager Ilja legt uit welk vlees we gaan beoordelen en vervolgens gaan we blind proeven. De rest van de producten en talenten waar je kennis mee gaat maken blijft nog even een verrassing. ;)

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor iedereen die kennis wil maken met Meat Boutique als concept of vindt dat hij of zij een product of talent heeft dat perfect bij ons past. We willen je vooral kennis laten maken met geweldige smaken en talent uit Europa.

 

Op het menu:

  • Nieuwe soorten vlees
  • Kennismaking met nieuwe materialen en samenwerkingen
  • Het ontmoeten van andere kookliefhebbers

 

Waar en wanneer?

Je bent van harte welkom in onze kookstudio in Heijen!

     Kasteelstraat 1
     6598 BH, Heijen

 

Inschrijfen kan via de inschrijflink, hier staan ook de beschikbare data.

 

Goed om te weten

  • De workshops worden deels in de buitenlucht gegeven en we koken op houtvuur. Daarom is het handig om warme kleding aan te trekken die tegen een spatje en de rookgeur kunnen. Tijdens de workshop krijg je een schort, die je  na de workshop mag meenemen naar huis!
  • Het gebruik van de kookunits, het hout, de ingrediënten, de begeleiding, de recepten en de drankjes tijdens de workshop zijn inbegrepen in de prijs.
  • Er is voldoende parkeerplek op het terrein waar de workshops worden gegeven.
  • Vanaf 10 inschrijvingen gaat de workshop door. Om de beste kwaliteit te garanderen, beperken we de groepsgrootte tot maximaal 24 deelnemers.
  • Wij houden ons aan de coronamaatregelen. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat je bij ons altijd een workshop volgt in een veilige omgeving.

Ilja Roelofs

Ilja Roelofs

Ilja is onze echte professionele vleeskenner. Al ons vlees wordt naar zijn slagerij vervoerd en vanuit daar worden de stukken vlees beoordeeld op kwaliteit. Als de kwaliteit van het vlees goed genoeg is wordt het vlees, als het nodig is, geportioneerd, vacuüm verpakt en meteen ingevroren. Zo kan Ilja garanderen dat het vlees dat je bij Meat Boutique besteld goed blijft tijdens het vervoer en uiteindelijk ook bij de bereiding van dit heerlijke vlees! 

Wil je meer weten over Ilja en zijn passie voor vlees? Lees hier zijn verhaal!