OFYR basisworkshop

Tijdens deze workshop raak je vertrouwd met de kunst van het koken op de OFYR. Je experimenteert met de verschillende warmtezones van de plaat, maakt kennis met de pizzamodule en leert marineren, karameliseren en dresseren. Een belevenis op zich! 

5 op voorraad

Zaterdag 4 juni 2022 @ 12:00

* Verplichte velden

Special Price 75,00

per persoon.

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag aan Wouter via WhatsApp

 

Wat onze klanten zeggen...

De missie van OFYR is, naar eigen zeggen: mensen met elkaar in verbinding brengen rond het vuur en tijdens een uitstekende maaltijd. En daar is de OFYR wat ons betreft zeker in geslaagd! Om jullie dit te laten ervaren hebben wij een workshop voor jullie ontwikkeld in samenwerking met een OFYR-masterchef.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een stukje uitleg over de basisprincipes van de OFYR. Daarna gaan we gelijk aan de slag met de bereiding van de lekkerste gerechten. Je maakt kennis met de verschillende attributen en tools die bij de OFYR horen. Ook krijg je natuurlijk de beste tips en tricks van onze OFYR-masterchef! Het beste bewaren we voor het laatst: samen genieten van onze zelfgemaakte gerechten met een heerlijke bijpassende wijn. 

 

Voor wie is deze workshop?

De OFYR-workshop is geschikt voor iedereen die een gezellig avond wil beleven met familie, vrienden of collega’s. De workshop is ook erg geschikt voor een personeelsuitje of klantevent! Je hoeft zeker geen ervaren chef te zijn om mee te doen aan de workshop.

 

Op het menu: 

  • Tabl’O amuses
  • Flammkuchen
  • Zalm Tomasu met ingelegde gember, Japanse mayonaise en furikake
  • Saltimbocca met groene asperge en rösti
  • Gebakken suikerbrood met geflambeerde ananas en een bolletje roomijs

 

Enthousiast geworden?

Wanneer je na deze workshop enthousiast bent geworden en ook graag een OFYR in de tuin wil, krijg je deze workshop van ons cadeau! Je schaft de OFYR aan via onze website en wij betalen het ticket van deze workshop aan je terug.

 

Waar en wanneer?

Je bent van harte welkom in onze kookstudio in Heijen! Adres:

     Kasteelstraat 1
     6598 BH, Heijen


De workshop start om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur of iets later. Inschrijven? Dat kan via de inschrijflink, hier vind je ook de beschikbare data voor de komende maanden.

 

Goed om te weten

  • De workshops worden in de buitenlucht gegeven en we koken op houtvuur. Daarom is het handig om warme kleding aan te trekken die tegen een spatje en de rookgeur kunnen. Tijdens de workshop krijg je een schort, die je  na de workshop mag meenemen naar huis!
  • Het gebruik van de kookunits, het hout, de ingrediënten, de begeleiding, de recepten en de drankjes tijdens de workshop zijn inbegrepen in de prijs.
  • Er is voldoende parkeerplek op het terrein waar de workshops worden gegeven.
  • Vanaf 10 inschrijvingen gaat de workshop door. Om de beste kwaliteit te garanderen, beperken we de groepsgrootte tot maximaal 24 deelnemers.
  • Wij houden ons aan de op dat moment geldende coronamaatregelen.
Sterrenselectie (0)
Laat hieronder weten wat jij van dit product vond
Ontevreden Erg tevreden
Ontevreden Erg tevreden
Ontevreden Erg tevreden