Forged Flambadou

De Forged Flambadou is een echte musthave, een indrukwekkende beleving, een bijzondere manier om je gerechten op een geweldige manier te bereiden!

5 op voorraad
39,95

Vanavond in huis

Nog 75,00 voor gratis bezorging

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

 

Wat onze klanten zeggen...

De Forged Flambadou is een geweldige aanvulling op jouw barbecue avontuur. Hij is er niet alleen om heerlijke gerechten te maken, maar ook om op een hele spectaculaire manier indruk te maken. De hete kolen, het hoge vuur en het druipende vet dat al sissend vlam vat en je gerecht een geweldige smaak geeft. Een hele beleving op zich! De indrukwekkende wijze van het bereiden van gerechten brengt heerlijke smaken naar boven in vlees, vis of groenten. Ben jij klaar voor next level vlees en vis bereiden?

 

De Flambadou is een gietijzeren kegel met een grote opening aan de bovenkant en een kleine opening aan de onderkant. De kegel is bevestigd aan een lang handvat van hoogwaardig staal met een olijfhouten heft. Dankzij het olijfhouten heft en gietijzeren kegel straalt de Flambadou, net als de Olive Knives van Forged, robuustheid uit. 

 

Hoe werkt de Flambadou?

De gietijzeren kegel van de Flambadou is speciaal ontworpen om verhit te worden tot deze roodgloeiend is, zodat het direct in het vuur of in de kolen geplaatst kan worden. Wanneer de kegel gloeiend heet is kan het vet in de kegel worden gestopt, waarna het vlam vat, smelt en uit de onderste opening druipt. Dit brandende vet kan vervolgens op het stuk vlees, vis of ander gerecht worden besprenkeld om het extra smaakvol te maken. 

 

  • De lengte van de Flambadou is 100 cm
  • Vervaardigd van gietijzer
  • Het heft is vervaardigd van olijfhout, die is niet vuurbestendig!

Ilja Roelofs

Ilja Roelofs

Ilja is onze echte professionele vleeskenner. Al ons vlees wordt naar zijn slagerij vervoerd en vanuit daar worden de stukken vlees beoordeeld op kwaliteit. Als de kwaliteit van het vlees goed genoeg is wordt het vlees, als het nodig is, geportioneerd, vacuüm verpakt en meteen ingevroren. Zo kan Ilja garanderen dat het vlees dat je bij Meat Boutique besteld goed blijft tijdens het vervoer en uiteindelijk ook bij de bereiding van dit heerlijke vlees! 

Wil je meer weten over Ilja en zijn passie voor vlees? Lees hier zijn verhaal!