Wij gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we om jouw toestemming om cookies te plaatsen. Meer informatie.
Chorizo Iberico de Bellota worst
Deze Chorizo Iberico de Bellota worst is een heerlijke worst met een hele uitgesproken smaak. De Bellota smaak is goed terug te proeven als je hier een hap van neemt!

Niet op voorraad
Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp
Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt
Unieke producten
Goed verpakt, snel geleverd
Inspirerende kooktips & recepten
Wat onze klanten zeggen...
Voor de beste smaak en beleving kan je het beste deze worst uit de verpakking halen en minimal een dag laten uithangen om het te laten drogen. Gebruik deze worst als tapa maar kan zeker ook gebruikt worden in gerechten zoals een stoof.
Spaanse Iberico Bellota van Meat Boutique
Het vlees van de Spaanse Ibérico varken is waarschijnlijk het smakelijkste varkensvlees wat je ooit zult proeven. Het Ibérico ras is afkomstig uit het zuidwesten van Spanje en wordt uitsluitend in Spanje gefokt. De varkens hebben zowel een donkere vacht als donkere hoeven, vandaar ook hun bijnaam Pata Negra, wat zwarte hoeven betekent. De Ibérico varkens leven in bossen waar genoeg bewegingsruimte is en leven van gras, kruiden, planten, wortelen olijven en eikels.
Het Cerdo Ibérico de Bellota is een nog exclusieverras dan de normale Cerdo Ibérico. Bellotas betekent namelijk eikels in het Spaans. De varkens van Cerdo Ibérico de Bellota hebben een speciaal dieet. De varkens worden tijdens het Montanera-seizoen (de maanden oktober tot maart) met alleen maar eikels gevoed. De varkens eten dan wel 10 kilo eikels per dag, waardoor ze in korte tijd op een gewicht tussen de 160 en 180 kilo zitten. De hoeveelheid eikels die de varkens eten is de oorzaak van de kenmerkende, nootachtige smaak van het vlees. Alleen Iberico varkens die zich strikt aan het dieet van eikels en wilde grassen houden, vallen onder de Bellota.
De kwaliteit van dit ras is op en top, en dat proef je!
Bij Meat Boutique staat kwaliteit en hygiëne altijd voorop. Hieronder zie je hoe de levering van vlees in zijn werking gaat.
1. Het vlees wordt vacuüm verpakt om de kwaliteit hoog te houden en meteen ingevroren
2. Het vlees wordt de ochtend van levering ingevroren in de doos gelegd
3. We maken gebruik van ecologische ijspakken en isolatielagen in de doos
4. Bezorging wordt gedaan door een gespecialiseerde koerier met vriestransport
5. Je ontvangt een track-and-trace-mail (met link) op de ochtend van de dag van levering met vermelding van het tijdstip van bezorging (tussen 17.00 en 22.00 uur)
6. Je ontvangt 15 minuten voor aankomst bij jou thuis een melding via sms. Het product komt bevroren aan en kan in de vriezer worden bewaard