Burgers Boeuf d’Ennal

200g

Runderburgers worden gemaakt van prachtig vers rundvlees, zijn super divers en lekker bij elke gelegenheid.

Ras: Boeuf d' Ennal
België

25 op voorraad

Bevroren

Speciale prijs 3,19

Morgen in huis

* Verplichte velden

Nog 75,00 voor gratis bezorging

Heb je vragen over dit product?
Stel je vraag via Whatsapp

  • Afhalen/bezorgen wanneer jij wilt

  • Unieke producten

  • Goed verpakt, snel geleverd

  • Inspirerende kooktips & recepten

 

Wat onze klanten zeggen...

Runderburgers zijn er in alle soorten en maten, en zijn op smaak gebracht met de juiste samenstelling van kruiden, die het vlees perfect complementeren. Iedere burger van Boeuf d'Ennal heeft echt zijn eigen smaak en een grove of juist een fijnere structuur. Runderburgers kunnen op allerlei manieren gebruikt worden. Vooral op de barbecue is de runderburger een echte topper.

De boeuf d'Ennal van Meat Boutique

Le boeuf d’Ennal is de officiële benaming van de runderen die opgroeien en grazen in de Ardennen. De Ardennen zijn een belangrijke plek voor deze dieren en ze voelen zich hier ook helemaal thuis. Zowel de zuivere en gekruiste runderen hebben zich in de loop van de jaren helemaal aangepast aan het groene landschap van de Ardennen. De ruige en bergachtige omgeving is onder andere essentieel voor de optimale ontwikkeling van de runderen.

De kalveren worden zoveel mogelijk opgevoed in de weilanden, waar ze aan het begin vooral de melk van hun moeder drinken. De kalveren die al wat ouder zijn eten vooral gras en hooi. Dit eenvoudige maar voedzame dieet levert uiteindelijk uitzonderlijk mals en authentiek donkerrood vlees op.

De mooie smaak van de boeuf d'Ennal

De vrouwelijke runderen zorgen voor die authentieke smaak, kleur en structuur waar Le boeuf d’Ennal vlees om bekend staat. Het vlees wordt na het slachten vervolgens enkele dagen met rust gelaten en wordt daarna pas gesneden, dit om het vlees nóg malser te maken.

Bij Meat Boutique staat kwaliteit en hygiëne altijd voorop. Hieronder zie je hoe de levering van vlees in zijn werking gaat.

 

1. Het vlees wordt vacuüm verpakt om de kwaliteit hoog te houden en meteen ingevroren

 

2. Het vlees wordt de ochtend van levering ingevroren in de doos gelegd

 

3. We maken gebruik van ecologische ijspakken en isolatielagen in de doos

 

4. Bezorging wordt gedaan door een gespecialiseerde koerier met vriestransport

 

5. Je ontvangt een track-and-trace-mail (met link) op de ochtend van de dag van levering met vermelding van het tijdstip van bezorging (tussen 17.00 en 22.00 uur)

 

6. Je ontvangt 15 minuten voor aankomst bij jou thuis een melding via sms. Het product komt bevroren aan en kan in de vriezer worden bewaard

Ilja Roelofs

Ilja Roelofs

Ilja is onze echte professionele vleeskenner. Al ons vlees wordt naar zijn slagerij vervoerd en vanuit daar worden de stukken vlees beoordeeld op kwaliteit. Als de kwaliteit van het vlees goed genoeg is wordt het vlees, als het nodig is, geportioneerd, vacuüm verpakt en meteen ingevroren. Zo kan Ilja garanderen dat het vlees dat je bij Meat Boutique besteld goed blijft tijdens het vervoer en uiteindelijk ook bij de bereiding van dit heerlijke vlees! 

Wil je meer weten over Ilja en zijn passie voor vlees? Lees hier zijn verhaal!