Op de proef 4 - Een nieuw borrelassortiment, unieke rubs én ons eigen bier!

Blog
Op de proef 4 - Een nieuw borrelassortiment, unieke rubs én ons eigen bier!

In deze blog nemen we je graag mee naar onze proefsessie in februari. We proefden verrassende producten van Huts, prachtige soorten Wagyu uit Spanje, unieke rubs van The Rub Club én ons eigen bier! Voor deze proefsessie nodigden we een klein gezelschap uit, die we in dit beeldverslag graag aan je voorstellen.Onze eerste gast, Frank Wijnhoven, is chef bij Culinair Creatief. Hij is altijd op zoek naar nieuwe producten en initiatieven, net als wij. We willen graag leren van zijn ervaring. Daarom zijn we achter de schermen druk bezig om samen met Frank een nieuwe workshop op te zetten. Wordt vervolgd!Ook Pim was bij ons te gast. Een echte Bourgondiër die geniet van alle bijzondere verhalen achter de vleesproducten.

 

Martijn ten Brinke was de chef van deze proefsessie. Met de vele culinaire ervaring die hij heeft weet Martijn als geen ander hoe je een perfect stuk vlees bakt. 

Ralf en Michiel van The Rub Club kwamen langs om het verhaal achter hun bedrijf te vertellen. We proefden hun TonyRub #1. De mooie balans tussen tonen van cacao, rietsuiker en zeezout viel ons direct op. Echt een bijzondere combinatie van smaken. En dat is ook wat Ralf en Michiel graag willen: mensen uitdagen om nieuwe smaken te combineren en die met elkaar te delen. Na Ralf en Michiel kwamen twee gezellige bierbrouwers langs: Gerard van Gradoen en Arnoud van Brouwerij d’n Drul, een lokale bierbrouwer uit Groesbeek. Zij presenteerden een aantal bieren. En we hebben de nieuwe Meat Boutique-bieren geproefd! Iedereen was erg enthousiast. Dat belooft veel goeds. Heb je onze bieren al gezien in de webshop? Binnenkort zullen we hier een uitgebreide blog aan wijden. We kunnen alvast zeggen dat we door Arnoud zijn uitgenodigd om een keer bier te komen brouwen met de vrienden van Meat Boutique en om bij hen een proefsessie te organiseren. Daar gaan we zeker nog een keer een mooi event organiseren voor jullie!We willen Meat Boutique graag verder blijven ontwikkelen, wil je hier ook eens aan deelnemen? Check dan de Op de proef-sessies op de kalender. Proost!