Picanha voor op de barbecue

Picanha, ook wel bekend als staartstuk, is een groot en plat stuk vlees met een mooie laag vet. Dat vet aan het vlees zorgt ervoor dat de picanha extra smaakvol is. Picanha heeft een fijne structuur. Picanha wordt gesneden uit de punt van de platte bil, net boven de staart. Vandaar ook de benaming staartstuk. Het vet zit niet alleen bovenop,

... Meer Lezen

Picanha, ook wel bekend als staartstuk, is een groot en plat stuk vlees met een mooie laag vet. Dat vet aan het vlees zorgt ervoor dat de picanha extra smaakvol is. Picanha heeft een fijne structuur. Picanha wordt gesneden uit de punt van de platte bil, net boven de staart. Vandaar ook de benaming staartstuk. Het vet zit niet alleen bovenop, maar ook prachtig dooraderd in het vlees. Picanha wordt over het algemeen in zijn geheel gebraden, maar omdat het voor velen een te groot stuk vlees zal zijn, hebben we ook een picanha steak in onze shop!

 

In ons assortiment vind je Spaanse Black Angus picanha steak, picanha Hereford-Angus en Spaanse Black Angus picanha. 

 

Picanha bereiden met de low 'n slow methode

Met de low ‘n slow methode houdt je een heerlijk stuk vlees over, ontzettend mals met een fijne karakteristieke smaak! Je hebt enige geduld nodig met deze methode, maar geloof ons; het is het wachten meer dan waard!

 

Picanha is geweldig te bereiden op de BBQ, waarbij onze voorkeur uitgaat naar de Big Green Egg of de OFYR barbecue. Met deze barbecues kun je ook perfect de low 'n slow bereiding gebruiken. Wil je meer weten over de verschillende soorten bereiding van vlees op de barbecue? Kijk dan tussen de workshops, die worden gegeven door echte masterchefs!

 

Picanha voor op de BBQ kopen

Picanha voor op de barbecue koop je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Ons assortiment is met veel zorg voor jou samengesteld. Ons vlees is heerlijk. Probeer het zelf!

Verbergen

Picanha, ook wel bekend als staartstuk, is een groot en plat stuk vlees met een mooie laag vet. Dat vet aan het vlees zorgt ervoor dat de picanha extra smaakvol is. Picanha heeft een fijne structuur. Picanha wordt gesneden uit de punt van de platte bil, net boven de staart. Vandaar ook de benaming staartstuk. Het vet zit niet alleen bovenop,

... Meer Lezen

Picanha, ook wel bekend als staartstuk, is een groot en plat stuk vlees met een mooie laag vet. Dat vet aan het vlees zorgt ervoor dat de picanha extra smaakvol is. Picanha heeft een fijne structuur. Picanha wordt gesneden uit de punt van de platte bil, net boven de staart. Vandaar ook de benaming staartstuk. Het vet zit niet alleen bovenop, maar ook prachtig dooraderd in het vlees. Picanha wordt over het algemeen in zijn geheel gebraden, maar omdat het voor velen een te groot stuk vlees zal zijn, hebben we ook een picanha steak in onze shop!

 

In ons assortiment vind je Spaanse Black Angus picanha steak, picanha Hereford-Angus en Spaanse Black Angus picanha. 

 

Picanha bereiden met de low 'n slow methode

Met de low ‘n slow methode houdt je een heerlijk stuk vlees over, ontzettend mals met een fijne karakteristieke smaak! Je hebt enige geduld nodig met deze methode, maar geloof ons; het is het wachten meer dan waard!

 

Picanha is geweldig te bereiden op de BBQ, waarbij onze voorkeur uitgaat naar de Big Green Egg of de OFYR barbecue. Met deze barbecues kun je ook perfect de low 'n slow bereiding gebruiken. Wil je meer weten over de verschillende soorten bereiding van vlees op de barbecue? Kijk dan tussen de workshops, die worden gegeven door echte masterchefs!

 

Picanha voor op de BBQ kopen

Picanha voor op de barbecue koop je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Ons assortiment is met veel zorg voor jou samengesteld. Ons vlees is heerlijk. Probeer het zelf!

Verbergen
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren