Lamsbout & lamsrollade voor op de barbecue

Lamsbout is een ambachtelijk stuk lamsvlees dat wordt gesneden van de achterbouten van de lam. Het vlees heeft een fijne structuur en is onwijs mals en zacht. De smaak van lamsvlees is erg uitgesproken en smaakvol. De rollade is heerlijk om te delen met vrienden of familie! 

 

In ons assortiment vind je heerlijke

... Meer Lezen

Lamsbout is een ambachtelijk stuk lamsvlees dat wordt gesneden van de achterbouten van de lam. Het vlees heeft een fijne structuur en is onwijs mals en zacht. De smaak van lamsvlees is erg uitgesproken en smaakvol. De rollade is heerlijk om te delen met vrienden of familie! 

 

In ons assortiment vind je heerlijke gekruide lamsboutrollade en bout zonder been Polderlam

 

Lamsbout en lamsrollade low ‘n slow bereiden

De lamsbout en lamsrollade is heerlijk te low 'n' slow te bereiden op de barbecue, zoals de Big Green Egg of de OFYR. Laat de rollade rustig op lage temperatuur op de barbecue liggen.

 

Met de low ‘n slow methode houdt je een heerlijk stuk vlees over, ontzettend mals met een fijne karakteristieke smaak! Je hebt enige geduld nodig met deze methode, maar geloof ons: het is het wachten meer dan waard!


Wil je meer weten over de bereiding van vlees op de barbecue? Kijk dan eens tussen onze workshops!

Verbergen

Lamsbout is een ambachtelijk stuk lamsvlees dat wordt gesneden van de achterbouten van de lam. Het vlees heeft een fijne structuur en is onwijs mals en zacht. De smaak van lamsvlees is erg uitgesproken en smaakvol. De rollade is heerlijk om te delen met vrienden of familie! 

 

In ons assortiment vind je heerlijke

... Meer Lezen

Lamsbout is een ambachtelijk stuk lamsvlees dat wordt gesneden van de achterbouten van de lam. Het vlees heeft een fijne structuur en is onwijs mals en zacht. De smaak van lamsvlees is erg uitgesproken en smaakvol. De rollade is heerlijk om te delen met vrienden of familie! 

 

In ons assortiment vind je heerlijke gekruide lamsboutrollade en bout zonder been Polderlam

 

Lamsbout en lamsrollade low ‘n slow bereiden

De lamsbout en lamsrollade is heerlijk te low 'n' slow te bereiden op de barbecue, zoals de Big Green Egg of de OFYR. Laat de rollade rustig op lage temperatuur op de barbecue liggen.

 

Met de low ‘n slow methode houdt je een heerlijk stuk vlees over, ontzettend mals met een fijne karakteristieke smaak! Je hebt enige geduld nodig met deze methode, maar geloof ons: het is het wachten meer dan waard!


Wil je meer weten over de bereiding van vlees op de barbecue? Kijk dan eens tussen onze workshops!

Verbergen
Geen producten gevonden voor deze selectie.