Côte de boeuf voor op de barbecue

Côte de boeuf is een zeer gewaardeerd stuk vlees dat wordt gesneden uit de voorkant van de rug van het rund. Dit vlees heeft een zachte structuur en heeft uit zichzelf al een heerlijke smaak. Bij het snijden van côte de boeuf wordt het bot meegenomen, wat zorgt voor een extra volle smaak aan het vlees. Doordat de rug van een rund minder

... Meer Lezen

Côte de boeuf is een zeer gewaardeerd stuk vlees dat wordt gesneden uit de voorkant van de rug van het rund. Dit vlees heeft een zachte structuur en heeft uit zichzelf al een heerlijke smaak. Bij het snijden van côte de boeuf wordt het bot meegenomen, wat zorgt voor een extra volle smaak aan het vlees. Doordat de rug van een rund minder gespierd is, is de côte de boeuf zeer mals en heeft het een fijne structuur. Heerlijk te bereiden in de pan, in de oven of op de BBQ! 

 

In ons assortiment vind je Côte de boeuf Gutrei Roxa d’OuroCôte de boeuf Gutrei Roxa d’Ouro dry-agedCôte de Boeuf Spaanse Black Angus, Côte de Boeuf Spaanse Black Angus Dry Aged, Côte de Boeuf Boeuf d'Ennal Dry Aged, Côte de Boeuf Boeuf d'Ennal en Côte de Boeuf Simmentaler Dry Aged.

 

Côte de boeuf bereiden op de barbecue

Côte de boeuf is geweldig te bereiden op de BBQ. Met name als het bereid is op de Big Green Egg of OFYR is het puur genieten. Onze tip is om, net als bij andere grotere stukken vlees, te zorgen dat het een kerntemperatuur bereikt van 42 graden. Daarna kort en heet aan beide kanten grillen en laten rusten in aluminiumfolie. Klaar ben je!

 

Dit vlees is zeer geschikt om op de barbecue te bereiden door middel van de low ‘n slow methode. Hiermee houdt je een heerlijk stuk vlees over, dat ontzettend mals is! Je hebt enig geduld nodig met deze methode, maar geloof ons; het is het wachten meer dan waard!

 

Wil je meer weten over hoe je côte de boeuf (of ander vlees) bereidt op de BBQ? Bekijk dan onze workshops. Deze worden gegeven onder leiding van een masterchefs. Puur genieten!

 

Côte de boeuf barbecue recepten

Côte de boeuf heeft weinig meer nodig dan wat peper en zout. Dit geldt met name voor de dry aged variant. Wil je meer inspiratie opdoen hoe je côte de boeuf goed kunt bereiden? Bekijk dan onze recepten. Hier vind je onder andere Esthers Côte de boeuf Simmentaler - op z’n Zwitsers. Heb je zelf een geweldig recept dat je met ons wilt delen? Graag!

 

Dry-aged côte de boeuf op de BBQ

Dankzij het dry-agen van de côte de boeuf krijgt het vlees een heerlijke superieure smaak. Dit moet je echt proberen! De snitten worden gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast. Wil je hier meer over weten? Lees dan Ilja’s blog, waarin hij alles vertelt over het dry agen van vlees.

 

Côte de boeuf voor op de BBQ kopen

Côte de boeuf voor op de barbecue bestel je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Al ons vlees is zorgvuldig geselecteerd en van geweldige kwaliteit. Proef het zelf!

Verbergen

Côte de boeuf is een zeer gewaardeerd stuk vlees dat wordt gesneden uit de voorkant van de rug van het rund. Dit vlees heeft een zachte structuur en heeft uit zichzelf al een heerlijke smaak. Bij het snijden van côte de boeuf wordt het bot meegenomen, wat zorgt voor een extra volle smaak aan het vlees. Doordat de rug van een rund minder

... Meer Lezen

Côte de boeuf is een zeer gewaardeerd stuk vlees dat wordt gesneden uit de voorkant van de rug van het rund. Dit vlees heeft een zachte structuur en heeft uit zichzelf al een heerlijke smaak. Bij het snijden van côte de boeuf wordt het bot meegenomen, wat zorgt voor een extra volle smaak aan het vlees. Doordat de rug van een rund minder gespierd is, is de côte de boeuf zeer mals en heeft het een fijne structuur. Heerlijk te bereiden in de pan, in de oven of op de BBQ! 

 

In ons assortiment vind je Côte de boeuf Gutrei Roxa d’OuroCôte de boeuf Gutrei Roxa d’Ouro dry-agedCôte de Boeuf Spaanse Black Angus, Côte de Boeuf Spaanse Black Angus Dry Aged, Côte de Boeuf Boeuf d'Ennal Dry Aged, Côte de Boeuf Boeuf d'Ennal en Côte de Boeuf Simmentaler Dry Aged.

 

Côte de boeuf bereiden op de barbecue

Côte de boeuf is geweldig te bereiden op de BBQ. Met name als het bereid is op de Big Green Egg of OFYR is het puur genieten. Onze tip is om, net als bij andere grotere stukken vlees, te zorgen dat het een kerntemperatuur bereikt van 42 graden. Daarna kort en heet aan beide kanten grillen en laten rusten in aluminiumfolie. Klaar ben je!

 

Dit vlees is zeer geschikt om op de barbecue te bereiden door middel van de low ‘n slow methode. Hiermee houdt je een heerlijk stuk vlees over, dat ontzettend mals is! Je hebt enig geduld nodig met deze methode, maar geloof ons; het is het wachten meer dan waard!

 

Wil je meer weten over hoe je côte de boeuf (of ander vlees) bereidt op de BBQ? Bekijk dan onze workshops. Deze worden gegeven onder leiding van een masterchefs. Puur genieten!

 

Côte de boeuf barbecue recepten

Côte de boeuf heeft weinig meer nodig dan wat peper en zout. Dit geldt met name voor de dry aged variant. Wil je meer inspiratie opdoen hoe je côte de boeuf goed kunt bereiden? Bekijk dan onze recepten. Hier vind je onder andere Esthers Côte de boeuf Simmentaler - op z’n Zwitsers. Heb je zelf een geweldig recept dat je met ons wilt delen? Graag!

 

Dry-aged côte de boeuf op de BBQ

Dankzij het dry-agen van de côte de boeuf krijgt het vlees een heerlijke superieure smaak. Dit moet je echt proberen! De snitten worden gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast. Wil je hier meer over weten? Lees dan Ilja’s blog, waarin hij alles vertelt over het dry agen van vlees.

 

Côte de boeuf voor op de BBQ kopen

Côte de boeuf voor op de barbecue bestel je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Al ons vlees is zorgvuldig geselecteerd en van geweldige kwaliteit. Proef het zelf!

Verbergen
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren