Côte a l'os voor op de barbecue

Côte a l’os is een prachtig stuk rundvlees. Het is mooi dooraderd, heerlijk mals en ook nog eens gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast, wat zorgt voor een ultieme smaaksensatie. Je kan de côte a l’os zien als een entrecote waar het been nog aan vast zit. Juist dat been zorgt voor de extra smaak aan dit stuk

... Meer Lezen

Côte a l’os is een prachtig stuk rundvlees. Het is mooi dooraderd, heerlijk mals en ook nog eens gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast, wat zorgt voor een ultieme smaaksensatie. Je kan de côte a l’os zien als een entrecote waar het been nog aan vast zit. Juist dat been zorgt voor de extra smaak aan dit stuk vlees.

 

In ons assortiment vind je Côte a l'os Gutrei Roxa d'Ouro Dry Aged en Côte a l'os Simmentaler Dry Aged.

 

Côte a l’os bereiden op de BBQ

Côte a l’os bereidt je het best op de barbecue. Met name de Big Green Egg en de OFYR zijn top. Niet gek dat we die beide in ons assortiment hebben. Om je op weg te helpen hebben we een recept speciaal voor de côte a l’os: Côte à l’os dry-aged, met rodewijnboter, aardappelpuree en paddenstoelenmix.

 

Met de low ‘n slow methode houdt je een heerlijk stuk vlees over, ontzettend mals met een fijne karakteristieke smaak! Je hebt enige geduld nodig met deze methode, maar geloof ons; het is het wachten meer dan waard!

 

Wil je meer weten over hoe je het best côte a l’os (en ander vlees) bereid op de BBQ? Kijk dan eens naar onze workshops. Gegeven door echte masterchefs!

 

Côte a l’os barbecue recepten

Ons dry aged côte a l’os is van zichzelf al geweldig van smaak. Ben je op zoek naar hoe je het het best kunt bereiden? Bekijk dan eens onze recepten. Hier vind je meerdere recepten, waaronder Côte à l’os dry-aged, met rodewijnboter, aardappelpuree en paddenstoelenmix. Heb je zelf een geweldig recept voor de côte a l’os? Laat het ons weten!

 

Dry-aged côte a l’os voor op de BBQ

Dankzij het dry-agen van de côte a l’os krijgt het vlees een heerlijke superieure smaak. Dit moet je proberen! De snitten worden gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast. Wil je hier meer over weten? Lees dan Ilja's blog over hoe we bij Meat Boutique vlees dry agen. 

 

Côte a l'os voor op de barbecue kopen

Côte a l'os bestel je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Al ons vlees is zorgvuldig geselecteerd en van geweldige kwaliteit. Proef het zelf!

Verbergen

Côte a l’os is een prachtig stuk rundvlees. Het is mooi dooraderd, heerlijk mals en ook nog eens gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast, wat zorgt voor een ultieme smaaksensatie. Je kan de côte a l’os zien als een entrecote waar het been nog aan vast zit. Juist dat been zorgt voor de extra smaak aan dit stuk

... Meer Lezen

Côte a l’os is een prachtig stuk rundvlees. Het is mooi dooraderd, heerlijk mals en ook nog eens gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast, wat zorgt voor een ultieme smaaksensatie. Je kan de côte a l’os zien als een entrecote waar het been nog aan vast zit. Juist dat been zorgt voor de extra smaak aan dit stuk vlees.

 

In ons assortiment vind je Côte a l'os Gutrei Roxa d'Ouro Dry Aged en Côte a l'os Simmentaler Dry Aged.

 

Côte a l’os bereiden op de BBQ

Côte a l’os bereidt je het best op de barbecue. Met name de Big Green Egg en de OFYR zijn top. Niet gek dat we die beide in ons assortiment hebben. Om je op weg te helpen hebben we een recept speciaal voor de côte a l’os: Côte à l’os dry-aged, met rodewijnboter, aardappelpuree en paddenstoelenmix.

 

Met de low ‘n slow methode houdt je een heerlijk stuk vlees over, ontzettend mals met een fijne karakteristieke smaak! Je hebt enige geduld nodig met deze methode, maar geloof ons; het is het wachten meer dan waard!

 

Wil je meer weten over hoe je het best côte a l’os (en ander vlees) bereid op de BBQ? Kijk dan eens naar onze workshops. Gegeven door echte masterchefs!

 

Côte a l’os barbecue recepten

Ons dry aged côte a l’os is van zichzelf al geweldig van smaak. Ben je op zoek naar hoe je het het best kunt bereiden? Bekijk dan eens onze recepten. Hier vind je meerdere recepten, waaronder Côte à l’os dry-aged, met rodewijnboter, aardappelpuree en paddenstoelenmix. Heb je zelf een geweldig recept voor de côte a l’os? Laat het ons weten!

 

Dry-aged côte a l’os voor op de BBQ

Dankzij het dry-agen van de côte a l’os krijgt het vlees een heerlijke superieure smaak. Dit moet je proberen! De snitten worden gerijpt in de Meat Boutique rijpingskast. Wil je hier meer over weten? Lees dan Ilja's blog over hoe we bij Meat Boutique vlees dry agen. 

 

Côte a l'os voor op de barbecue kopen

Côte a l'os bestel je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Al ons vlees is zorgvuldig geselecteerd en van geweldige kwaliteit. Proef het zelf!

Verbergen
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren