Brisket voor op de barbecue

Brisket is een prachtig stuk vlees dat wordt gesneden uit de borst van het rund, uit spieren die in tegenovergestelde richting lopen, een flat en een point. De flat is het grootste deel van de brisket en ligt onderop. De point is, zoals de naam al zegt, wat puntig van vorm en ligt bovenop de flat. Een brisket is voorzien van juiste hoeveelheid

... Meer Lezen

Brisket is een prachtig stuk vlees dat wordt gesneden uit de borst van het rund, uit spieren die in tegenovergestelde richting lopen, een flat en een point. De flat is het grootste deel van de brisket en ligt onderop. De point is, zoals de naam al zegt, wat puntig van vorm en ligt bovenop de flat. Een brisket is voorzien van juiste hoeveelheid intramusculair vet, dit zorgt ervoor dat het vlees na bereiding nog heerlijks mals en sappig is. 

 

In ons assortiment vind je Spaanse Black Angus halve brisket.

 

Brisket low ‘n slow bereiden op de BBQ

Brisket is een ingewikkeld stuk vlees om te bereiden, dit komt omdat het redelijk taai is. Daarom vergt dit prachtige stuk vlees nodige aandacht en geduld. Met de low ‘n slow methode houdt je een heerlijk stuk vlees over, ontzettend mals met een fijne karakteristieke smaak! Je hebt enige geduld nodig met deze methode, maar geloof ons; het is het wachten meer dan waard!

 

Brisket voor op de BBQ kopen

Brisket en andere soorten barbecuevlees koop je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Ons assortiment is met veel zorg voor jou samengesteld. Ons vlees is heerlijk. Probeer het zelf!

Verbergen

Brisket is een prachtig stuk vlees dat wordt gesneden uit de borst van het rund, uit spieren die in tegenovergestelde richting lopen, een flat en een point. De flat is het grootste deel van de brisket en ligt onderop. De point is, zoals de naam al zegt, wat puntig van vorm en ligt bovenop de flat. Een brisket is voorzien van juiste hoeveelheid

... Meer Lezen

Brisket is een prachtig stuk vlees dat wordt gesneden uit de borst van het rund, uit spieren die in tegenovergestelde richting lopen, een flat en een point. De flat is het grootste deel van de brisket en ligt onderop. De point is, zoals de naam al zegt, wat puntig van vorm en ligt bovenop de flat. Een brisket is voorzien van juiste hoeveelheid intramusculair vet, dit zorgt ervoor dat het vlees na bereiding nog heerlijks mals en sappig is. 

 

In ons assortiment vind je Spaanse Black Angus halve brisket.

 

Brisket low ‘n slow bereiden op de BBQ

Brisket is een ingewikkeld stuk vlees om te bereiden, dit komt omdat het redelijk taai is. Daarom vergt dit prachtige stuk vlees nodige aandacht en geduld. Met de low ‘n slow methode houdt je een heerlijk stuk vlees over, ontzettend mals met een fijne karakteristieke smaak! Je hebt enige geduld nodig met deze methode, maar geloof ons; het is het wachten meer dan waard!

 

Brisket voor op de BBQ kopen

Brisket en andere soorten barbecuevlees koop je snel en eenvoudig bij Meat Boutique. Ons assortiment is met veel zorg voor jou samengesteld. Ons vlees is heerlijk. Probeer het zelf!

Verbergen
Geen producten gevonden voor deze selectie.