BBQ vlees voor low & slow bereiding

Jaaa! Dit is waarom we zo van barbecueën houden. Geen gehaast. Gewoon rustig het vlees voorbereiden, de barbecue aan doen en dan kan het genieten al beginnen. Voor een low & slow bereiding van je BBQ vlees heb je wat geduld nodig, maar het resultaat is geweldig. Je bereidt de barbecue voor op een lage temperatuur en laat je vlees daar uren

... Meer Lezen

Jaaa! Dit is waarom we zo van barbecueën houden. Geen gehaast. Gewoon rustig het vlees voorbereiden, de barbecue aan doen en dan kan het genieten al beginnen. Voor een low & slow bereiding van je BBQ vlees heb je wat geduld nodig, maar het resultaat is geweldig. Je bereidt de barbecue voor op een lage temperatuur en laat je vlees daar uren op liggen. Beter wordt het niet.

 

Barbecuevlees voor low & slow bereiding 

Low & slow bereiding is geweldig voor een selectie vlees. Onze selectie vind je hieronder. We hebben de mooiste spareribs & short ribs, bavette, picanha, brisket, buikspek, rib roast, procureur, wangen, sukadecôte de boeuf, côte a l'os, frenched rackslamsbout & lamsrollade.

 

Low 'n Slow bereiding op de barbecue

Ben je benieuwd naar de bereiding van vlees volgens de low en slow methode? Of wil je er meer over weten? Lees dan deze blog eens door.

Verbergen

Jaaa! Dit is waarom we zo van barbecueën houden. Geen gehaast. Gewoon rustig het vlees voorbereiden, de barbecue aan doen en dan kan het genieten al beginnen. Voor een low & slow bereiding van je BBQ vlees heb je wat geduld nodig, maar het resultaat is geweldig. Je bereidt de barbecue voor op een lage temperatuur en laat je vlees daar uren

... Meer Lezen

Jaaa! Dit is waarom we zo van barbecueën houden. Geen gehaast. Gewoon rustig het vlees voorbereiden, de barbecue aan doen en dan kan het genieten al beginnen. Voor een low & slow bereiding van je BBQ vlees heb je wat geduld nodig, maar het resultaat is geweldig. Je bereidt de barbecue voor op een lage temperatuur en laat je vlees daar uren op liggen. Beter wordt het niet.

 

Barbecuevlees voor low & slow bereiding 

Low & slow bereiding is geweldig voor een selectie vlees. Onze selectie vind je hieronder. We hebben de mooiste spareribs & short ribs, bavette, picanha, brisket, buikspek, rib roast, procureur, wangen, sukadecôte de boeuf, côte a l'os, frenched rackslamsbout & lamsrollade.

 

Low 'n Slow bereiding op de barbecue

Ben je benieuwd naar de bereiding van vlees volgens de low en slow methode? Of wil je er meer over weten? Lees dan deze blog eens door.

Verbergen
Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren